Z mého života (1.díl):
Poděkování babičce
27. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
26.5.2015 17:56
Díky za pěkný článek, který připomněl velmi důležité členy našich širších rodin. Někdo má babičky s dědečky daleko a někdo naopak třeba v jednom domě nebo i bytě. Jedna moje babička se dožila v plné svěžesti 91 let a měla klasickou zásadu - dodržovat v neděli důsledně odpočinek a dostatečný spánek. Sladila si čaj vždy medem místo cukrem a říkala ." Není to sice chutné, ale je to zdravé." Také jsem učil nějaký čas na stavební průmyslovce projektování v programu ArchiCad :-)
Hana Rypáčková
26.5.2015 16:23
Ne, že by dědové nebyli důležití,ale babičky...To je kapitola sama pro sebe.Měla jsem prima babičky.A letos mi vnučka volala"" Babi maturitní práci jsem psala o tobě.""Ježíš.."Vykřikla jsem do mobilu."Nejvíc se dalo psát o tobě." ...Není to nakonec pěkné?
Napsal jsi to báječně...Vtipně.
Dana Kolářová
26.5.2015 13:53
To je hezké, že Vás babička přivedla k četbě a čtení s baterkou pod peřinou znám také moc dobře. :-) Knihy mě provází celý život jako potěšení i prací knihovnice. Děkuji za příjemnou vzpomínku.
Olga Štolbová
26.5.2015 13:41
Ještě, že ty babičky byly, jsou a budou. Co asi o nás jednou napíší naše vnoučata....***** Libore, díky...
Zuzana Pivcová
26.5.2015 13:38
Jednu babičku jsem vůbec nezažila a s druhou jsme si moc nerozuměly. Dělil nás veliký věkový rozdíl a její slabost pro syna, nikoliv pro dceru - mou maminku. Tehdy jsem to chápala dost jako křivdu. Libore, myslím, že máte určitě ještě v zásobě nějaké učitelské figurky a příběhy, sice tady už jednou byl týden na téma Škola, ale tohle téma jistě vždycky najde vděčné čtenáře.
Eva Mužíková
26.5.2015 12:58
No vida, další příběh ze života. Libore, jen tak dát, už se těším na pokračování
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA