Trochu netradiční představení
spisovatele Lubomíra Müllera
24. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
28.5.2015 13:14
Tak ještě jednou díky všem za podívání a komentáře. Pro Tomáše Horáčka: ten zvonivý činel je velká ocelová miska, vlastně polokulovitá poklice na misku, slouží na míchání potravin, těsta, ovoce apod. Krásně zvoní. A tloukl jsem, jak to přišlo, občas mimo rytmus, občas "mimo sebe", občas vařečka vypadla z ruky, hlavně, že bylo veselo, to ráno mi totiž padl na duši splín, a to je nejlépe ho vybubnovat.... Takže ještě jednou DÍKY všem za komentáře, a Vandě za nápady a kamarádství. ♥
Zuzana Pivcová
27.5.2015 19:28
Teď jsem si teprve poslechla to Stůj při mně. Je to nádherné a velmi přesvědčivé a povzbuzující. Děkuji.
VANDA Blaškovič
27.5.2015 15:07
Luboši, mně neděkuj, já to dělám pro Tebe za to malý pivko. Ale musím napsat, že za 3 dny máš 400 shlédnutí. To gratuluji a děkuji všem, kdo se podíval a ještě víc těm, kteří se vyjádřili. Jen upozorňuji i na nádherné fotografie Lubomíra pod článkem. Možná, že je trochu zastínilo vařečkové video. Pro fotografy to bude lahůdka. Jsem zvědavá, zdali se případně ozvou. Děkuji!
Marie Foltýnová
27.5.2015 12:11
Tak to se mi líbí.Vidím,že v kuchyni se nejen vaří,ale kdo umí,může zde i muzicírovat.A po shlédnutí videa pan Lubomír umí obojí.
Marie Bartošová
27.5.2015 11:31
To video mne pobavilo. Pan Müller je v kuchyni mnohem lepší než vulgární mediální hvězda Pohlreich! Nepropaguje sice drahé potraviny a recepty, ale rozdává radost. Díky jemu, díky i paní Blaškovič.
Jitka Chodorová
27.5.2015 11:02
Pane Lubomíre,je mi ctí,přečíst si,či poslechnout vaši tvorbu,jste výjimečný člověk,i když se chvále bráníte.
Takže děkuji a těším se na vaše další příspěvky.
VANDA Blaškovič
26.5.2015 18:26
Zatím vzkaz jen pro Libora. Pokud budete psát panu Müllerovi - je to velice jednoduché...:) přehlasované u napíšete jediným kliknutím a to tak ,že klikněte před napsáním u na klávesnici převráceného lomítka, bývá u entru...a objeví se Ti ü ü ü...hezký večer!
Lubomír Müller
26.5.2015 12:21
Krásní přátelé, čtenářky a čtenáři tady na i60. Už jsem zde, abych děkoval (Vanda má v posledním komentáři pravdu, meditoval jsem, ale pouze jak vás potěšit něčím hezkým poutavým, a tak brzy bude v rubrice cestování článek, foto i film - prozradím, že film je o Zanzibaru). Ale teď mi dovolte srdečně a se srdcem vděčností ťukajícím na dlani poděkovat za všechny ty krásné komentáře k netradičnímu interview, které Vanda zpracovala. A jí obzvláště velké díky (a prý jí musím zaplatit malé pivo, až se sejdeme - nu, ulevilo se mi, na to malé pivo ještě v peněžence něco mám). Nejsem nijak výjimečný, je tady mezi vámi osobností s bohatým životem, že já mohu jen tiše naslouchat. Nu, přiznám se, někdy jsem takový trojčil a "blbnu", jako s těma vařečkama. Ale to jen někdy, kdy je mi to doma "dovoleno".... Přeji vám všem chuť hravosti a stálého zájmu o vše, co vás činí šťastnými. A buďte jimi dlouho. Také děkuji všem, kteří četli některou z mých knih a napsali mi. Pokusím se občas něco z nové tvorby vložit, možná i písničky. Děkuji a s láskou vám přeji hezké dny.
VANDA Blaškovič
26.5.2015 10:43
Vážení přátelé, předpokládám, že Lubomír někde medituje, případně je na skok někde u protinožců...:)) až se probudí, určitě se ozve.... Já zatím, za sebe, všem co četli a podívali se, děkuji. To množství shlédnutí je za krátkou dobu od uveřejnění veliké! Lubomíra určitě potěší. Děkuji.
Hana Rypáčková
25.5.2015 08:12
Když chlap vaří, tak to nikdy není nuda. A opravdu nás může Lubomír i něco naučit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA