Tři řeky a čtyři mosty

Tři řeky a čtyři mosty

24. 5. 2015
cestování fotogalerie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Zojo, jsem potěšena, že jsi Vaše setkání vyšperkovala pohledem na mosty. Mám je ráda pro jejich architektonický půvab a proto, že vždy něco spojují (přinejmenším dva břehy). Shodou okolností jsem v pátek 22.5. opět projížděla po tom Podolském mostě od Podolí k Temešváru a na další most, ten náš nejstarší kamenný v Písku jsem se dívala zdáli o chvíli později při našem průjezdu Pískem. To jsou náhody! Díky za ně.
Elena Valeriánová
Krásné, zajímavé a poučné počteníčko. Doplněné neméně zdařilými fotečkami. Za jedna s hvězdičkou.
Libor Farský
Moc zajímavé, díky.
Hana Rypáčková
Zojo,strašně zajímavé...Všechny mosty používám,líbí se mi, ale teprve teď v tvé reportáži se pořádně poučuji.
Eva Mužíková
Zojo, mám radost, že jsem díky Tvému příspěvku měla možnost, ač jen takto, poznat další krásy naší zemičky. To Ičko mi opravdu " rozšiřuje obzory", když už jsem takový domácí pecivál:))) díky Zojo, jsi šikulka
Dagmar Bartušková
Zojo, tímto zajímavým příspěvkem jsi mi připomněla mou lázeňskou léčbu v Bechyni. Její nádherný most mě už "tenkrát" uchvátil. Byl i téměř na každé pohlednici. Na Podolském mostě mám vyfocenu naší osmou třídu ze školního výletu. Zalėtly mi vzpomínky do dětství. Dík.
Alena Vávrová
Zojo, jako vždy perfektní! Z těch mostů jsem na vlastní oči viděla jen ten písecký. K mostům patří řeky a obojí mám moc ráda, proto dík.
Alena Várošová
Moc se mi paní Zojo líbí Vaše poutavé vyprávějní z Vašeho setkání a srazu.Doplňující fotky jsou fascnující.Nádhera,moc se Vám to povedlo zachytit fotografiemi mostní krásu..Úžasná prohlídka jižními Čechy.Děkuj.
Alena Tollarová
Zojo, díky za tuhle "mostní" reportáž, doplněnou pěknými fotkami. Ono se řekne, obyčejný most, ale i ten může krásně doplňovat krajinu. Nebo dokonce ji i přizdobit. Já jsem zkoušela vyfotit nádherný viadukt ve Smržovce, ale teda nic, moc. Nejlíp by to asi šlo z letadla, dám svůj chabý pokus na profil. :-)))
Miroslav Štorch
Díky za pěkný článek, kde jsme si připomněli Dobronice, kam jsme jezdili s Univerzitou Karlovou na letní vodácká soustředění na Lužnici. Stádlecký most se tehdy teprve sestavoval z původních kvádrů. V Písku jsem sloužil na vojně u tankistů a Dukly a most jsme důvěrně znali. Jen Podolský most neznám důkladně, ale projížděli jsme přes něj autem. Pěkné dokumentární snímky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%