Vítězka tipovačky Alena Vaníčková:
Ze začátku jsem střílela od pasu!
22. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Kopačová
22.5.2015 20:12
Jste dobrá,moc gratuluji k vítězství.Nebylo jednoduché toto tipování,kolikrát nám to ti kluci pěkně zamotali.
Dana Kolářová
22.5.2015 13:06
Paní Vaníčková, ještě jednou gratuluji k vítězství v tipovačce a děkuji za zajímavý rozhovor. Hodně štěstí v dalším soutěžení. Hezké jarní dny.
Elena Valeriánová
22.5.2015 12:26
Zuzko, žádná ostuda, byly bychom - Vy i já - na tom stejně jako ti naši hokejisté. :-) Ti taky netrefili.
Před Alenkou smekám.
Zuzana Pivcová
22.5.2015 08:25
To Vás tedy obdivuji. Určitě jste se musela v týmech alespoň částečně vyznat. Já bych netrefila absolutně nic.
Hana Rypáčková
22.5.2015 08:05
Je dobrá.Střelila tolikrát přesně na bránu.Z toho by si měli hokejisti vzít mustr! Tipovačka je dobrá zábava, nic se netratí a dá se vyhrát...
Lidmila Nejedlá
21.5.2015 22:05
Gratuluji, jste dobrá! Já hokej sleduji, přesto jsem úplně propadla.
Anna Potůčková
21.5.2015 21:29
Tak já střílela všechny zápasy od boku. Stejně jako paní Vaníčková sportuji jen pasivně a to zejména podobné soutěže jako je tipovačka. I tohle je adrenalin :-)
Miroslav Štorch
21.5.2015 21:20
Hezký článek o sympatické vítězce tipování. Budeme se těšit na další tipovačky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA