Návštěva Poslanecké sněmovny

Návštěva Poslanecké sněmovny

24. 5. 2015
politika
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danuše Kubátová
Moc hezké fotky ze sněmovny a sluší vám to tam :-))
Hana Rypáčková
Chválím tě Alenko.
Květoslava HOUDKOVÁ
"Dny otevřených dveří" už absolvovat nemohu - stát v dlouhé frontě nezvládám. Ale v Senátu jsem byla - dokonce osobně pozvána. Byl tam promítnut úspěšný dokument S. Dymákové "ŠMEJDI" a pak k tomu diskuze Už si nepamatuji všechny zúčastněné - jen několik: ředitel ČOI, ředitel ČT, senátor Škromach, senátorka Filipi, ředitel org. "Život 90" atd. Sl. Dymáková byla omluvena, ale přijela spoluautorka filmu - psycholožka Romana Mazalová (psaly jsme si-konečně tedy poznaly i osobně) - též velmi statečná žena! Nyní její 2x články o Šmejdech vyšly v časopisech dTest. Z internetu mi je dcera vytiskne - mohu kopírovat a zaslat tato varování. A při této příležitosti jsem si prohlédla budovu Senátu.
Michaela Přibová
Zuzko, jak píše Vanda, Valdštejnský palác je o víkendu otevřený veřejnosti. A fronty tam nejsou. Chodím tam i se skupinou, když pracuji o víkendu a mám na programu Malou Stranu. Jen výklad není povolen, ale můžeš si dole vzít prospekt a dočteš se o paláci.
VANDA Blaškovič
Zuzano, Senát ve Valdštejnském paláci je otevřený veřejnosti každou sobotu a neděli. Dnes jsem tam byla. Je mnohem honosnější nežli Sněmovna. Ano, horní komora Parlamentu.
Zuzana Pivcová
Nebyla jsem ke své škodě ani v Parlamentu, ani v Senátu. Při Dnech otevřených dveří jsou nad mé síly ty obrovské fronty. Jsem, Ájo, ráda, žes všem včetně mě takto podrobně a zasvěceně vaši exkurzi přiblížila, díky.
VANDA Blaškovič
Ahoj íčkaři, ahoj Aleno. Ta reportáž se Ti moc povedla, jako bych tam byla znova. Některých věcí jsem si při vlastní prohlídce ani nevšimla, jako například těch podsedáků, dobových dokumentů nebo zapomenutých knížek. Ano, bude to ještě Dlouhý pochod k pravé demokracii. Pro mne v Poslanecké sněmovně bylo vše nové a musím říci i hodně zajímavé. Člověk je po prohlídce i po reportáži tak nějak více "v obrazu" dění .v ČR. Děkuji.
Alena Vávrová
Bezva repo a fakt vám to za tím pultíkem moc sekne. Já jsem takto podobně byla před pár lety s naším pěv. sborem v Senátu ve Valdštejnském paláci a zahradě, také velice zajímavé pokoukáníčko.
Eva Balúchová
Ano Lidmilko,přesně to samé jsem Aleně psala.Konečně rozumná žena za řečnickým pultem. Taky bych se tam ráda podívala....
Lidmila Nejedlá
Ali, dovedu si Tě představit docela jako předsedkyni sněmovny. Ty bys byla pracovitá, spravedlivá a hlavně nekonfliktní...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%