Květen je měsíc zrození
22. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
22.5.2015 10:18
Elen, to je nádhera. Jsi šikovná. Nádherná příroda a její děti. Takové potěšení, já na kosy trpím. Díky.
Alena Vávrová
22.5.2015 09:16
Ahoj Elenko, obdivovala jsem to ještě na profilu, před vydáním. Mě naučil znát ptáky můj otec, velký milovník přírody. Tak jsem spokojená, když mi v budce každý rok zahnízdí kosáci, ve staré pumpě sýkorky a v kůlně za zářivkou rehkové. Několik hnízdeček bývá i ve třech vysokánských tůjích. Sleduji je, ale tu trpělivost k focení nemám, ba ani ten potřebný zoom na foťáku. Máš můj obdiv.
Elena Valeriánová
22.5.2015 08:45
Včera vylétli malí špačci z hnízda. Dnes je, stejně jako včera odpoledne, u budky klid.
Hanko, toto je foceno foťákem SONY DSC-HX100V, má 30x ZOOM, je to kompakt. Většinou nosím sebou tento, protože není tak těžký jako zrcadlovka.
Zuzana Pivcová
22.5.2015 08:23
Moc hezké vylíčení, vyvolalo to ve mně vzpomínky na spoustu zpěvného ptactva, které k nám chodilo k archivu na Invalidovně, kolegyně dokonce donesla z domova malý atlas ptáků a jednotlivé druhy jsme postupně poznaly skoro všechny.
Hana Rypáčková
22.5.2015 08:01
Nádhera.Jsi nejen psí,ale i ptačí máma./To se u nás říká/.A máš jaký foťák, že jim koukneš do soukromí?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA