Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
16.5.2015 23:00
Máj - lásky čas, to bude platit vždy.
Libor Farský
16.5.2015 11:26
Ano, "rozverná" je to správné slovo na které jsem si nemohl vzpomenout, abych vyjádřil co mne na Vaší poezii nejvíce okouzluje, Elenko.
Jaroslava Handlová
16.5.2015 11:05
Vesele optimistická básnička, rozvernost jí nechybí, cítím to podobně jako Lidmila.
Eva Mužíková
15.5.2015 22:26
Elen, naladila jsi mne svojí básničkou do pohody. Takové veršovánky mám moc ráda, nemusím u nich přemýšlet a hlavně pobaví... díky
Elena Valeriánová
15.5.2015 22:25
Jejda Lidmilko, zlobit se? To ne, ta má odpověď byla jen nadsázka. Naopak tvůj komentář mě potěšil.
Lidmila Nejedlá
15.5.2015 21:13
Elen, rozvernost není opak počestnosti. Ta básnička je veselá - rozverná /máj, ráj, sukničky, spodničky, civíš Bedřichu.../ Tak vesele ji může napsat zas jen veselý - rozverný člověk. A Tobě ta veselost sluší.. Tak se nezlob.
Marie Foltýnová
15.5.2015 21:00
Šeříky patří k máji a jejich vůně se line všude kolem nich.Denně chodím cestou do práce kolem dvou keříků bílý a lila barvy a nassávám tu krásnou vůni.Škoda,že nekvetou celoročně.
Zuzana Pivcová
15.5.2015 20:43
Takhle nějak proběhne rychlý nástup jara v Praze a neciví pouze Bedřich. :-) Já po ránu ještě klepu kosu, na sobě bundu, a kolem mě v MHD už dívky v kraťasech a tričkách s dekoltem, což svádí ke hříchu spolu s omamnou vůní šeříku. Vtipná básnička má své kouzlo.
Alena Tollarová
15.5.2015 19:57
U nás se válejí asi tři dudlíky, ve váze nevidím žádné šeříky. Majitel dudlíků, nevážil by si šeříků.
Elena Valeriánová
15.5.2015 19:41
No, no Lidmilko, já sjem počestná starší paní :-)
Děkuji všem, slovíčka vždy potěší. Jituško, redakce již reagovala. Jsou správní.
Načíst starší příspěvky