Letem světem kolem
hory Říp až na vrchol
15. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milan Klail
17.1.2021 09:23
Narazil jsem na tento článek až dnes. 17.1.2021. Na Řípu jsem byl mnohokrát, i mimo pouť . Jsou tam dvě krizová místa, myslím do kopce, u mělnické vyhlídky a pak poslední usek k hospodě.
Dagmar Bartušková
18.5.2015 10:18
Álo, to je nádhera! Alespoň se takhle na dálku tím vším pokochám. Nalákala jsi mě, nikdy jsem na Řípu nebyla.
Alena Vávrová
16.5.2015 23:16
Nádhera Alenko a připomněla jsem si, že už to budou v létě 4 roky, co jsem tam byla nikoliv poprvé, ale naposledy a bylo by tedy skoro na čase....
Miluše Hasenohrlová
16.5.2015 21:58
Krásné povídání a ještě krásnější fotky.A Já jsem tam ještě nebyla :-(((
Elena Valeriánová
16.5.2015 18:05
Je tolik krásných míst v naší zemičce a čas tak rychle utíká, že je člověk ani nestačí všechny poznat. Proto moc děkuji, Ali, za foto zprostředkování. Krásné fotky, nejvíce pro mne ta teplá letní a paprsko sluníčková, i všechny ostatní.
Libor Farský
16.5.2015 13:54
Moc hezké. Tak teď váhám čemu dát přednost. Blaničtí rytíři anebo Praotec Čech? Asi zvolím, co je pro má bolavá záda přjatelnější.
Eva Mužíková
16.5.2015 13:13
Ali, to se bude jistě i Jitce líbit, je pro každou dobrou akci... dík za pozvání
Jaroslava Handlová
16.5.2015 10:38
Ali, máš štěstí, že máš Říp téměř u domu. Jen stačí počkat si, až bude hezky, pak hned šup nahoru na horu. Fotografie se mně moc líbí, zejména ty daleké pohledy z vyhlídek. Byla jsem tam celkem 3x, ale dávno již tomu. V poslední době většinou jen profrčím po silnici od Prahy, směr Lovosice..., tak na ten osamocený klobouk jen za jízdy mrknu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA