Poděbradská mozaika
11. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
12.5.2015 00:12
Dovoluji si navrhnout pro příští rok Český Krumlov a to nejlépe v termínu Slavností pětilisté růže. Bývá to vždy v červnu, letos 19. - 21.6.2015. Nejde jen o architektonický skvost na seznamu UNESCO a překrásné okolí, ale i o bohatý kulturní program. Kromě akcí spojených s těmito slavnostmi již také poběží divadelní programy v zámecké zahradě s otáčivým hledištěm a je to něco, co by měl každý zažít.
Pro zajímavost - mrkněte se na tyto odkazy: http://www.ckrumlov.info/docs/cz/slavnostipetilisteruze.xml (program letošních slavností) a zde více o divadle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ot%C3%A1%C4%8Div%C3%A9_hledi%C5%A1t%C4%9B_%C4%8Cesk%C3%BD_Krumlov a ještě i o zámku: http://www.zamek-ceskykrumlov.eu/otacive-hlediste/.
Vzhledem k tomu, že to mám nedaleko (25 km), mohl bych redakci íčka pomoci se zajišťováním programu, ubytování, předplatného (v předstihu - bývá vyprodáno) a vůbec všeho možného.
Eva Balúchová
11.5.2015 21:57
Ráda jsem si přečetla o místech kam jsme se nedostaly,měly jsme trochu jiný program,ale též krásný.
Plavbu lodí a cestu do Libic i z Libic jsme měly společnou a jsem moc ráda,že jsme se poznaly.
Eva Mužíková
11.5.2015 21:40
Jarko, díky za nádherné přiblížení celého setkání. Přestože jsem se v Poděbradech jen otočila, díky Tvému příspěvku i příspěvkům ostatních účastnic, jsem si setkání také hezky užila.
Lukáš Havlas
11.5.2015 21:37
Moc hezké ohlédnutí, jsme velmi rádi, že účastníci zájezdu mají tak pozitivní vzpomínky. Olomouc je krásné město a výborný nápad. Hrával jsem tam s vojenskou kapelou. Tedy nikoli jako lampasák z povolání, ale coby "špagát" po studiích válkou povinný.
Alena Tollarová
11.5.2015 21:31
Jarko, děkuji Ti za Tvoji mozaiku. Některé akce byly společné, dalších se zúčastnili jen někteří účastníci. A tak je dobře, že máme možnost dovědět se víc o akcích, na kterých jsme nebyli, protože nebylo v silách jedince absolvovat všechno, co pro nás Lidmila s invencí jí vlastní připravila.
Zuzana Pivcová
11.5.2015 21:21
To je dobře, Jarko, že ses takhle "ohlédla". Pro mě je každý příspěvek vás účastnic moc zajímavý, o to víc, že mi alespoň písemně a fotodokumentačně zprostředkovává všechny návštěvy a vycházky, které jsme my neabsolvovali. Líbí se mi, že každá z vás má jiné postřehy a jiné pojetí srazu, ale stejně se v tom nejdůležitějším, v pozitivním hodnocení Poděbrad, shodnete, tedy shodneme. Moc se mi líbí i fotky.
Marie Novotná
11.5.2015 21:10
Já Ti děkuji za to,že místa o kterých jsem neměla nejmenší tušení jsem viděla na vlastní oči ,pod Tvým vedením, s tak báječnou partou íčkařek .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA