To není Kanada, ale Svatojánské
proudy. Nirvána českého turisty
11. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
14.5.2015 22:49
To musí být nádherná procházka, Škoda, že už se na ni nemohu vydat, Je to nádherně popsané, jako bych tam byla. Děkuji.
Lukáš Havlas
11.5.2015 21:24
Ano, všemu rozumím, také mám rád ve věcech jasno. Takže zkratka "luk" je Lukáš Havlas. A slibuji, že budu chodit na výlety a přinášet postřehy častěji. Za pochvaly děkuji.
Alena Tollarová
11.5.2015 20:54
Díky, redakce, za to napráskání. Mám zkrátka ráda jasno. Takže Lukáši, teď mám ještě větší chuť se tam vydat.
Jana Šenbergerová
11.5.2015 20:10
Dobře udělali, že vás napráskali. Teď když o vás víme, tak vás pochválíme. :-)
Redakce i60
11.5.2015 15:04
Dobrý den (paní Tolarová), tento článek vám tedy naservíroval Lukáš Havlas, spoluzakladatel tohoto portátu. Známý lenoch, který se rozhodl na stará kolena občas něco napsat. Konečně se odhodlal k nějakému výletu. Je dost drzý, ale psát docela umí, konec konců si prošel redakcemi v MF Dnes, HN a Týdne. Zkratka (luk) je napříště jeho, takže už budeme všichni vědět. Hlavně aby psal častěji, že...
Zoja Sedláčková
11.5.2015 12:10
Několikrát jsem tudy prošla v dobách mého působení ve vedení turistické PS. Ale je to už téměř třicet let. Dobrá inspirace třeba s vnoučaty až ještě trochu povyrostou.
Alena Tollarová
11.5.2015 09:24
Tip na pěkný výlet. Jen bych si nesměle dovolila podotknout, že bych ráda věděla, kdo nám ho servíruje. :)
Dana Kolářová
11.5.2015 09:22
Procházka vypadá opravdu dobrodružně, ale na jednodenní výlet příliš daleko.
Zuzana Pivcová
11.5.2015 08:37
To je skutečně nádherná krajina, jen nevím, jestli bych to jako nevalná turistka zvládla. Je to ale hodně lákavé, nejen ta příroda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA