Opečené knedlíky
s volským okem

Opečené knedlíky
s volským okem

1. 7. 2012

Zbyly vám od oběda knedlíky a potřebujte-li něco narychlo uvařit z ingrediencí, které máte zaručeně doma? Zkuste knedle s vejci.

Ingredience
150g slaniny na nudličky, 3 lžíce másla, 1 lžíce olivového oleje, 1 velká cibule na kolečka, 2-3 stroužky česneku, 400g zbylých bramborových knedlků, kmín, sůl, pepř, hladkolistá petrželka na odobu, 4 vejce

Postup
Slaninu nechte nasucho vyškvařit na pánvi. Až začne uvolňovat vůni a prskat, přidejte máslo a olivový olej. Vsypte najemno nasekanou cibuli a po pár minutách plátky česneku a pokrájené knedlíky. Okmínujte je, osolte, opepřete a opečte, jak to máte rádi. Podávejte s volským okem.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Knedlíky s vajíčkem znám a dělám dosti často.Ale určitě tam nedávám tolik mastnoty-slanina,olej a ještě máslo.Není to trochu moc????A to volské oko dáváte na knedlík??Na obrázku není vidět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%