Tuto výstavu musíte vidět! 
DOX Praha: Všechno je jinak

Tuto výstavu musíte vidět!
DOX Praha: Všechno je jinak

5. 5. 2015
výstavy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Jen ještě upřesňuji, že fotografická část výstavy Art brut končí již 6.7. Bertice, děkuji..:)) A Lubomíre, Tvoje chvála mne tak rozrušila, že jsem Ti začala vykat..:) tak promiň.
Eva Mužíková
Vando, děkuji za zprostředkovanou procházku výstavou s naprosto dokonalým výkladem. Jsi fakt hlavička..
VANDA Blaškovič
Děkuji děvčata i Lubomíre za vaše milá slovíčka! Alenko, uhodla jste, tu knížku již mám i s věnováním. Na předposlední fotce jsou oba umělci i s dětma. Lubomíre, a to spojení zemitosti a fantazie je mi nějak hodně povědomé, dá se říci až blízké...:)) trefil jste to perfektně!..:) děkuji Vám.
Soňa Prachfeldová
Pře několika lety jsem v těchto prostorách byla, je tam spousta místa k výstavám a potěšilo mě, že boty ještě visí. Super !
Alena Várošová
Vando,přečetla jsem si celou Vaši prezentaci od A až po Z. Je tu ztvárněno velmi moderní umění,které se mísí s útržky žití s dříve domorodými papuánskými kmeny.Pro Vás jako osobnost byla tato výstava již přínosem už z jednoho prostého důvodu. Budete mít knihu ,kterou napsala Barbora Jak se dotknout nebe si určitě zařadíte do své knihovny.Vaše dcera je určitě hrdá,že má za kamarádku takovou moderní fotografku a malířku pro novodobá umění. Celý popis i námět jste popsala skvěle,gratuluji.
Lubomír Müller
Vando, kdybych nebyl 300 km daleko, hned bych zašel. Je to poutavě a informativně napsané a i z toho pouhého letmého nahození obsahu výstavy v galerii DOX mi to je sympatické... Já totiž také v noci nechávám své oči stoupat a pozorovat sebe i okolí, vážně se mi to několikrát stalo... jestli jsem byl někdy Papuánec, to nevím.. A to vzájemné setkání kosmonauta a člověka z pralesa musí být opravdu fascinující.... Barbora Šlapetová a Lukáš Rittstein žijí tvůrčí život, na který nedosáhneme, ale alespoň nám ho mohou takto zprostředkovat. Cesty ke hvězdám, spojení zemitosti a fantazie, spojení hmoty a nehmoty, spojení reality a snů.... Hm, díky, Vando za tuhle informaci, do uzavírky výstavy v červnu či srpnu bych to snad mohl stihnout....
VANDA Blaškovič
No, děkuji, Aleno!! Tys šikulka!
Alena Tollarová
Teda Vando, to jsou věci! Přidej si tu otočenou fotku normálně do galerie a bude tu vidět.
VANDA Blaškovič
Jedna důležitá fotografie zde chybí. Proto jsem ji přidala do mých obrázků. Jedná se o foto z projekce. Tak pokud budete chtít, podívejte se. Děkuji redakci i Aleně Tollarové za otočení některých fotografií.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%