Jarní fotopříběh: Hodně osobní
příběh, o který se chci podělit
3. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
29.5.2015 23:12
Paní Ludmilo, bylo to pro Vás smutné, i takové záležitosti musíme překonat, někdy se kácí zbytečně, někdy oprávněně, ať Vás dub nabíjí celoročně !
Zdenka Jírová
4.5.2015 22:09
Pro každý poražený strom pláču. Nemám ráda kácení stromů v lese, fyzicky mě to bolí. Rozumím proto vašemu smutku z pokácených smrků.
Hana Práglová
3.5.2015 21:19
Pohled na stromy mě ať chci nebo ne, mě nějak nabíjí.Pohled na pokácené stromy mě ničí.Nemohu se dívat ani na stromy,které musíme pokácet na vlastní zahrádce.Život je pro mne hrozně důležitý!!Rozumín ti!!!
Zuzana Pivcová
3.5.2015 20:38
Vzpomněla jsem si při Vašem článku na starý jasan, který nám stál v Týně za plotem domu. Když od nás někdejší Svazarm lacino vykoupil pozemek za plotem, vymohla si maminka, že se jasan nesmí porazit. Zůstal tam mnoho let po její smrti. Byla na něm budka, kam každoročně přilétali špačci. Porazili ho asi před 2 roky, že hrozil pád na garáže a listí a větvičky ucpávaly žlaby. Ale stejně mi v létě za plotem chybí. Byl nádherný a zdravý.
Jana Šenbergerová
3.5.2015 18:18
Dovedu si váš smutek živě představit. Také jsem několik nádherných stromů oplakala. Nemám ráda sídlištní mýtiny. Kácelo se však kvůli revitalizaci a byly vysazeny jiné stromy a jinde. Už se raduji z jiných stromů a vám přeji, ať se můžete ještě dlouho kochat pohledem na svůj dub.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA