Můj pohled na přehlídku
historických modelů
3. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
6.2.2022 10:28
Álo, to byla krásná akce, škoda, že jsem tenkrát na íčku ještě nebyla. Určitě bych se bývala šla podívat.
Dagmar Bartušková
10.3.2016 21:50
Koukám Álo,, že jsem se do galerie dostala jen zády, ale
ani se nedivim.:-) :-) :-)
VANDA Blaškovič
9.10.2015 19:24
No, prosím, Marcelko, tak jste to tady také pěkně rozsvítila!...:)) Je fajn se někdy vrátit. Děkujeme!
Marcela Zvadová
9.10.2015 15:40
Krásný příspěvek a krásné šaty.Ty kvítkové jsou úžasné,úplně v nich záříte.Vidím obrázky poprvé,bohužel jsem se nemohla přijít podívat.
Olga Štolbová
5.5.2015 09:41
Alí, sepsalas to senzačně, byl to opravdový zážitek i pro mě, jen fanynku. Z těch schodů jsem měla strach za vás, ale byly jste šikovné holky, ustály jste všechno na jedničky s hvězdičkami ****. A to společné posezení po skončení, nemělo chybu. Jen mě mrzí, že jsem odešla bez rozloučení, dohnala mě má skleróza.
Eva Mužíková
4.5.2015 17:32
Alenko, své nadšení z článku a fotek jsem Ti již sdělila, přesto znovu opakuji, skvělé, skvělé... A ten pampeliškový med, který jsem " kvůli Tobě" převařila se snad povedl..
Libor Farský
4.5.2015 13:21
Milé dámy, jsem nadšený jak jste se s tím s gracií a elegancí vypořádaly. Jen bych rád věděl - proč jste vlastně téměř přestaly nosit klobouky? A, upřímně řečeno, mně by se ještě více líbila móda z doby slunečníků. Jenže tady je to jasné. Dnes žena slunečník nést nemůže, protože v jedné ruce má tašku a druhou drží u ucha mobil.
Alena Várošová
4.5.2015 11:14
Paní Dano a Vando náramě vám to oběma na titulní straně v těch stejných šatech sekne,jedna brunetka,druhá blondýna.Sluší to i ostatním dámám z íčka, že mohly reoprezentovat tak skvělou přehlídku v Národopisném muzeu opravdu na úrovni.Skvělé.
Marie Magdalena Klosová
3.5.2015 22:48
Milá Ali,"babičko",umíš si to nejen užívat,ale taky o tom pěkně napsat.Svou roli modelky - babičky jsi sehrála výborně,jako reportérka jsi nezklamala a navíc mi v Tvé společnosti,jak v Poděbradech,tak Letohrádku v Tvých pohodlných botkách,,bylo skvěle.Fotky jsou parádní! Díky.mm P.S.Též děkuji za milá slova Evě a Janě a všem ostatním,kterým jsme se líbily.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA