Setkání přátel portálu i60 aneb  
Poděbrady se srdcem na dlani

Setkání přátel portálu i60 aneb
Poděbrady se srdcem na dlani

30. 4. 2015
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Děkuji za milé komentáře. Setkání bylo prima!
Zdena Doušová
Zdravíme všechny íčkařky, setkání v Poděbradech bylo skvělé, i když jsme byli nováčci. Líbilo se i našim kamarádům Dědkovým z Liberce, moc děkujeme Lídě za úžasný program. Krásné jaro přeje Zděna a Jarda (kaktusář) Doušovi z Buštěhradu
Hana Rypáčková
Ty drobné chybičky, kterých se občas kdekdo dopouští, jsou mi tak milé.Každý si je v duchu opraví a raduje se, jak je šikovný a že s překlepy není na světě sám.
Dagmar Bartušková
Trpaslík sice chybu nemá, ale já ano, milá Dano. Takže příště bez čárky.
Dagmar Bartušková
Dáno, nádhera. A ten trpaslík nemá chybu.
Alena Várošová
Fotky se Vám moc podařily,jsou krásné, čisté a okouzlující.
VANDA Blaškovič
Máte kráásné fotky, paní Kolářová. Ty barvy jara jsou opravdu nádherné.
Helenka Vambleki
A další a další krásné fotky...škoda, že už jsou minulostí. Ale máme možnost se k nim kdykoliv vrátit a ty hezké a příjemné okamžiky si připomenout a uvědomit si tu sounáležitost. Jsem ráda, že jsem tam byla, i když jsem nemohla být všude, protože mne noha v mnohém omezovala, ale mohu si to teď aspoň vychutnat z foteček :-)
Soňa Prachfeldová
Dano krásné , některé motivy máme stejné , vše jsem nestačila proběhnout, Poděbrady jsou moc hezké
Marie Foltýnová
Krásné všechny fotografie,které nám připomínají příjemné setkání.A i to počasí,které je denně jiné, nám přálo.Bylo jako na objednávku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%