Olga Štolbová
5.5.2015 09:24
Byl to úžasný víkend, poděkování patří všem, kdo se zasloužili o klidný průběh. Ale opravdu největší poděkování patří Lidmile, Lídě, Lidunce, Lídii a jak ještě se jí říká. A Maruška to moc pěkně zveršovala. No, nejsme my dobrá parta? Jsem ráda, že i já to téhle, senzační party, patřím. **********
Jarmila Komberec Jakubcová
4.5.2015 22:19
Milá Lidmilko, chtěla bych ti poděkovat za ochotu s jakou jsi mně zprovoznila telku při svém prvomájovém pobytu v krásném hotelu Junior.Wellnessový pobyt byl nádherný, byly jsme s kamarádkou na kolonádě kde v sobotu proběhlo zahájení lázeňské sezony.Prošly jsme se až na soutok Cidliny s Labem a užily si i výborné jídlo v hotelu.Na podzim se do Poděbrad určitě vrátíme.
Marie Novotná
4.5.2015 20:15
Luďo,ta fotka je jen ilustrační-od redakce.Mě by se asi nepodařilo letět :). Snad to letos stihnu a přijedu na kávu,nebo snad zmrzlinu do Poděbrad.Krásné slunné a radostné všechny dny,ať jsi kdekoli.
Dana Kolářová
4.5.2015 15:48
Hezké poděkování, připojuji se.
Jaroslava Handlová
4.5.2015 14:04
I když jsem svůj obdiv a poděkování Lidmile vyjádřila již při loučení v Poděbradech, tak vím, že ona si zaslouží i něco víc.
Proto děkuji za oslavnou báseň taky Marušce, i za to, že znovu vyjádřila, jak sympatická nám všem Lidmila byla a je.
Marie Magdalena Klosová
4.5.2015 13:26
Lidmilko,zasloužíš si nejen oslavné básně,ale i náruč kvítí !!!
Pa mm
Alena Várošová
4.5.2015 11:05
Krásná báseň o paní Lidmile,je vidět,že jste obětavá žena,která si zalouží lásku lidí z íčka. Díky paní Marie.
Lidmila Nejedlá
4.5.2015 10:01
Děvčata, dojímáte mne k slzám. Děkuji. Také vás mám ráda.Květuško, pošlu kontakt co nejdříve.
Soňa Prachfeldová
4.5.2015 08:40
Maruško moc hezké a pravdivé. Lidmilko, však je to nádherné, že Tě máme všichni rádi, že to také tak cítíš ? Člověk si z moudřejšího bere ponaučení a je to obohacení !
Zuzana Pivcová
4.5.2015 07:53
Taky bych Ti nejraději napsala oslavnou báseň, ale raději zůstanu jen u krátké vzpomínky na hezký víkend. Zvlášť teď, když jsem dostala od Marušky mail s odkazy na videa měst, hned jsem si pustila Poděbrady. Bylo to fajn a Tys tvořila ne třešničku, ale velkou třešeň na tom poděbradském dortu.
Načíst starší příspěvky