Jarní fotopříběh: Doma,
na staré pekárně

Jarní fotopříběh: Doma,
na staré pekárně

28. 4. 2015
Jarní fotopříběh
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Eli, píšete "Při přeletu na hnízdo jsem jim nahlédla do ložnice". Ale jak? Z vrtulníku? Podle fotky by to ze žebříku nešlo - hnízdo je moc široké. Jsou to úžasné momentky i Vaše komentáře. Máte vzácný dar v umění předávat své pocity ostatním. Mimochodem odhánění nepřítele klapáním zobákem se už od paní Čápové naučily i jiné paní, jenže občas tím nechtěně zaženou i přítele. Nemohu přijít na to, proč se traduje, že čáp nosí kluky a vrána holky. Vždyť jsou ta mimina skoro stejně těžká....
Jaroslava Handlová
Nikdy jsem o čápech takto nepřemýšlela. Jen mně vždy vrtalo hlavou, proč se usazují zrovna na komínech? Eleno, krásně popsané jejich počínání a nádherná fotoreportáž.
Eva Mužíková
Eleno, opravdu nádherný příběh, doplněný překrásnými fotkami. Potěšila jsi mne moc..
Elena Valeriánová
Radku, Tvá Jitka se s Tebou určitě nenudí. A samozřejmě máš naprostou pravdu. Na svoji obranu musím říct, že všechny fotky byly foceny "z ruky" a většina z nich jen držením foťáku v pravé ruce, v levé vodítko na jehož druhém konci je neposedný komisař Rex, který zrovna chytil stopu - po čemkoliv (srnka, kočka ... žížala).
Radovan Cakl
Nazvala jsi mě odborníkem a chceš znát můj názor, tak se drž! Na fotce není zaostřený nápis na registračním kroužku čápa, u smrčku chybí špička, jinde čáp vypadá, že padá po hlavě dolů a otýpka suché trávy do hnízda je nadměrně rozcuchaná. Nevím, co ses v tom fotoklubu naučila.:-( BA NE, hloupě kecám. Focení volně žijících živočichů není lehké a obzvlášť ptáků v letu, nebo i staticky proti obloze. Nastavit foťák a korekci expozice, aby nebyla krásná obloha s černou siluetou chce zkušenost a znát svůj aparát. Takže mě, odb(p)ornému laikovi se líbí fotky i článek. Neboj, umíš fotit i zajímavě psát :-)
Alena Vávrová
Pro mne velmi zajímavé, tady u nás čápi nehnízdí. Ty je máš jako na dlani a moc krásně to dokumentuješ.
Dana Kolářová
Čarovné návraty jara v přírodě i na fotkách.
Vladka Steinová
Krásný příběh a nádherné fotky.Obdivuji Vás.
Zdenka Jírová
Článek je velmi pěkně napsaný a fotky jsou skvostné. Moc se vám to podařilo.
Zdenka Jírová
Čápi mne odjakživa fascinovali. Když jsem jezdila na chalupu na Kolínsko, na komíně staré cihelny jsme objevili hnízdo i s mláďaty. Od té doby vždy, když tam přijedu, jdu se podívat na své známé čápy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%