i60 Párty v Poděbradech 
zahájili starosta a čerti...

i60 Párty v Poděbradech
zahájili starosta a čerti...

25. 4. 2015
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
No vidíš, Evko! Ještě že to video existuje, tak jsem o ten váš čertovský mazec nepřišla. A jestli věnečky, podávané jako zákusek k sobotní večeři, byly ty od Jitky, tak ani o tu dobrotu. Děkuji i vám a doufám, že se brzy také uvidíme.
Eva Balúchová
Zuzko,jsme rádi,že jsme vás viděli.Hned jak jsem na kolonádě viděla dva na koloběžkách,říkám Marušce:to bude Zuzka.A taky že jo. Měla bych pro vás vzkaz,ale nevím kam to napsat.
Alena Vávrová
Jsem moc ráda, že jsem jela alespoň na ten jeden den. Že jsem, byť mnohdy jen letmo, osobně poznala mnohé z vás a viděla se s kamarádkami, se kterými již nás pojí dlouholeté přátelství. V Poděbradech, na které mám také moc krásné vzpomínky a dlouho jsem tam nebyla, bylo moc krásně a byla jsem šťastná a děkuji všem a ráda se s vámi zase někdy setkám.
Eva Mužíková
Po shlédnutí videa je mi jasné, kde jsem k tomu " úrazu " přišla... asi moje nožička nezvládla chůzi na vysokých podpatcích.... video skvěle natočené, díky, díky...ale že umím tak ječet / měla jsem připravenou v ranečku píšťalku, kterou jsem měla Jitku přivolat, ale někde se zasekla",,, to jsem sama nevěděla...
Zuzana Pivcová
Je mi moc líto, že jsem s vámi nemohla být více, ale věřte mi, že jsem byla šťastná, že jsme vůbec jeli, což pro mne nebylo do poslední chvíle zdaleka jasné. I tak ale ve mně zůstává pocit sounáležitosti se všemi, i když to tak možná na pohled nepůsobilo. Všechny vás zdravím a Liduško, Tobě moc a moc děkuji, žes nám to setkání takhle krásně umožnila.
Olga Štolbová
Ahoj všichni, bylo s Vámi moc dobře, video povedené, takže jsem si ještě jednou zopakovala šikovné čertice. Vzdávám jim hold a dík, bylo to prima překvapení. A zvláštní dík Jitce, Evě a hlavně Lidmile. A Jitko- zákusky žúžovní, ode mne 1*********
Marie Foltýnová
Bylo to moje první setkání na I60.Virtuální přátelství je hezké,ale nic nenahradí osobní setkání.Moc si cením toho,že jsem se s Vámi všemi seznámila.Díky Lidmilce za její obětavost , pohostinnost a starost o to aby všichni byli spokojeni.´Díky i redakci za seznámení s novinkami,které pro tento portál chystá.Dlouho budu vzpomínat na zážitky s milými kamarádkami.. Už teď se těším na další setkání .
Soňa Prachfeldová
Ahoj moji milí přátelé ! Všichni jste byli a jste tou důležitou kostkou do mozaiky nádherného obrazce přátelství ! Díky všem, kteří jste přijeli - Lidmilko díky ***, Honzo Raško s Lukášem a Liborem díky za vedení I60, překvapení v podobě čertic Evči a Jitky moje poklona, Jituš - kremrole boží ***, všem ostatním kámoškám díky za krásné setkání, Evinko Balúchová zítra jdu sázet, Jarko a Maruško z HB už mrknu do diáře, kdy vyrazíme do Středohoří, pozdravuji dvojčata, holky, asi si Vás adoptuji :-) všem poděkování za krásnou atmosféru , jsme dobrá parta !!! a co dodat? Za rok nashledanou ve zdraví !
Radovan Cakl
Díky za zpravodajství z Poděbrad. Vidím, že jste si všichni víkend hezky užili, seznámili se a doufám i v pořádku dostali domů. Video mne pobavilo, ještě se těším na záplavu fotek, abych si ještě víc užil, aspoň zprostředkovaně, tu atmosféru vašeho setkání.
Jana Šenbergerová
Posíláme pozdravy ze Zlatých Hor! Letošní setkání jsme absolvovali ve špatné kondici, takže jsme večerní programy úspěšně zaspali. Všechno ostatní se nám moc líbilo, za což děkujeme všem, kdo se o to zasloužili. S Jíťou jsme se nestačili setkat osobně, ale jako by se stalo prostřednictvím jejích sladkých "teček", za které děkujeme. Aspoň na dálku objímáme všechny, se kterými jsme se nerozloučili, obzvláště pak Lidmilku, která byla nejen pozornou hostitelkou, ale zároveň ozdobou poděbradského setkání. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%