Boty z toulavého telete

Boty z toulavého telete

26. 4. 2015
turistika výlet
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Děkuji pani Soňo, Vaše slova vyjadřují mnohé mé pocity.
Soňa Prachfeldová
krásné paní Eleno, není nad přírodu, ji vnímat otevřeným srdcem, někdy mi i stačí zajít po ránu pro chleba, batůžek, psa a jdu, trochu oklikou, potkám několik lidiček, prohodíme pár vět, Fanča počká na mě před krámem, dostane rohlík a pak zas pomalu domů. A je to moje ranní modlitbička, moje díkůvzdání, za to , co ještě chci a mohu. Krásné fotky !
Alena Vávrová
Boty z toulavého telete - to znám - asi mi je ušil můj dědeček švec ;-). V kombinaci s dopravním prostředkem a os. šoférem - to nemá chybu! Krásné vyprávění i fotky...
Elena Valeriánová
Ahoj lidičky, moc jste nám tady chyběli.
Zuzana Pivcová
Obdivuji lidi, kteří si dokáží naplánovat a pak prožít krásnou procházku, a ještě ji dodatečně zprostředkovat slovem i obrazem jiným. Moc hezké.
Jana Šenbergerová
Krásné povídání, nádherné fotografie. Jsme rádi, že žijeme na Zlatohorsku, i když i tady dávají lišky dobrou noc. Na Osoblažsku možná i vlci. :-)
Hana Rypáčková
Krása! Osoblažsko-kdysi dávno jsem byla v Albrechticích....Nádherné jaro....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%