Náš rodinný recept: Kachnička
obzvlášť dobře vypečená
24. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
27.4.2015 22:47
Dodatek:chovám ji stále,pečlivě zabalenou do alobalu, v mrazáku,abych ji při nejbližší příležitosti dovezla pejskovi na chalupu/ještě jsme tam od Vánoc nebyli/.Takže mi nyní mohla /postát/modelem k fotografování.Mrazem jí upadly obě stehýnka s kusem zad,tak jsem je umně naaranžovala,pozor,s biskupem umístěným na správné místo.Je to autentická fotografie./ta č.2/ :)))
Marie Foltýnová
26.4.2015 22:54
Já jsem Ti říkala ,že dostala pár vodových injekcí na posílení stehýnek a prsíček,.voda se vypařila a zůstal jen korábek.Ale pořád je to kachna i když trochu podživená.:-))))
Alena Tollarová
26.4.2015 22:20
mm přidej i to, co jsi mi o té krasavici vypečené vyprávěla! chechtám se ještě teď! at
Marie Magdalena Klosová
26.4.2015 21:49
MIlé dámy,s politováním konstatuji,že kromě Evy a Aleny,jste ŽÁDNÁ neporozuměla mému "ANTIRECEPTU".Chápu,jsem spravedlivá,že recesi nemusí každý porozumět.To mě mrzí!Předpokládala jsem víc smyslu pro humor.mm
Jana Slavíková
24.4.2015 23:44
Kačenku peču také pomalu, ale přikrytou, naplněnou jablky. Večer ji nasolím, okmínuju a ráno putuje do trouby. Poslední hodinu přidám teplotu, další jablíčka a játra protknutá mandlemi přidám do vypečené šťávy a mlsně chodím kolem :-)). Meruňkovou marmeládou nemažu, ale zkusím do výpeku přidat pár sušených meruněk. K tomu brknedlíček a červené zelíčko s hrstí sušených brusinek (připravené den předem). Nějak mi začíná jít huba šejdrem :-))
Hana Šorejsová
24.4.2015 21:20
Muselo se to být hodně vysušené , jak píší dámy, to není krůtička a ta se peče dlouho a váží dvojnásobek. V každé restauraci poví , že kačeny 4 hodiny nejvíce do zlatova, , a to jsou s nádivkami, tato jen nakonec marmeláda, , to neberu, jsem spravedlivá Marie Magdaléno ! Vysušená kachnička to néééé, díky .
Hana Šorejsová
24.4.2015 21:20
Muselo se to být hodně vysušené , jak píší dámy, to není krůtička a ta se peče dlouho a váží dvojnásobek. V každé restauraci poví , že kačeny 4 hodiny nejvíce do zlatova, , a to jsou s nádivkami, tato jen nakonec marmeláda, , to neberu, jsem spravedlivá Marie Magdaléno ! Vysušená kachnička to néééé, díky .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA