Náš rodinný recept: Kachnička
obzvlášť dobře vypečená

Náš rodinný recept: Kachnička
obzvlášť dobře vypečená

24. 4. 2015
recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Už ji sežral sousedův pes.To jen pro ukončení.:)
Alena Tollarová
:-))) at
Marie Magdalena Klosová
Dodatek:chovám ji stále,pečlivě zabalenou do alobalu, v mrazáku,abych ji při nejbližší příležitosti dovezla pejskovi na chalupu/ještě jsme tam od Vánoc nebyli/.Takže mi nyní mohla /postát/modelem k fotografování.Mrazem jí upadly obě stehýnka s kusem zad,tak jsem je umně naaranžovala,pozor,s biskupem umístěným na správné místo.Je to autentická fotografie./ta č.2/ :)))
Marie Foltýnová
Já jsem Ti říkala ,že dostala pár vodových injekcí na posílení stehýnek a prsíček,.voda se vypařila a zůstal jen korábek.Ale pořád je to kachna i když trochu podživená.:-))))
Alena Tollarová
mm přidej i to, co jsi mi o té krasavici vypečené vyprávěla! chechtám se ještě teď! at
Marie Magdalena Klosová
MIlé dámy,s politováním konstatuji,že kromě Evy a Aleny,jste ŽÁDNÁ neporozuměla mému "ANTIRECEPTU".Chápu,jsem spravedlivá,že recesi nemusí každý porozumět.To mě mrzí!Předpokládala jsem víc smyslu pro humor.mm
Eva Balúchová
Ježíš Marie,co jsi s ní s chudinkou udělala??? :-)))
Jana Slavíková
Kačenku peču také pomalu, ale přikrytou, naplněnou jablky. Večer ji nasolím, okmínuju a ráno putuje do trouby. Poslední hodinu přidám teplotu, další jablíčka a játra protknutá mandlemi přidám do vypečené šťávy a mlsně chodím kolem :-)). Meruňkovou marmeládou nemažu, ale zkusím do výpeku přidat pár sušených meruněk. K tomu brknedlíček a červené zelíčko s hrstí sušených brusinek (připravené den předem). Nějak mi začíná jít huba šejdrem :-))
Hana Šorejsová
Muselo se to být hodně vysušené , jak píší dámy, to není krůtička a ta se peče dlouho a váží dvojnásobek. V každé restauraci poví , že kačeny 4 hodiny nejvíce do zlatova, , a to jsou s nádivkami, tato jen nakonec marmeláda, , to neberu, jsem spravedlivá Marie Magdaléno ! Vysušená kachnička to néééé, díky .
Hana Šorejsová
Muselo se to být hodně vysušené , jak píší dámy, to není krůtička a ta se peče dlouho a váží dvojnásobek. V každé restauraci poví , že kačeny 4 hodiny nejvíce do zlatova, , a to jsou s nádivkami, tato jen nakonec marmeláda, , to neberu, jsem spravedlivá Marie Magdaléno ! Vysušená kachnička to néééé, díky .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%