i60 Párty v Poděbradech
je tu! A tady je program
22. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
22.4.2015 21:45
Ahoj všichni, přeju nám všem prima počasí, o ostatní se snad?, docela určitě postaráme. Zdravím aa těším se...********
Vladka Steinová
22.4.2015 17:13
Dobrý den,všem účastníkům I60 Párty Poděbrady 2015 přeji upřímně a z celého srdce pohodu, dobrou náladu, sluníčko a upevnění přátelských vztahů. Poděbrady jsou krásné město s lázeňským nádechem. CHtěla jsem se zúčastnit, ale moje maminka slaví tuto sobotu významné životní jubileum - 90 let. Užijte si to! Zdravím, Vladka.
Helenka Vambleki
22.4.2015 14:32
Hanko, já z Ostravy ne. Jedu už zítra k dceři do Prahy a v pátek pojedeme s Olinkou z Černého mostu a v neděli to samé, vrátím se k vnoučkovi a pojedu domů až v úterý. Kulhavka s hůlkami už se na vás všechny těší!!!
Alena Vávrová
22.4.2015 12:09
Také se těším! Přijedu jen na sobotu. V Poděbradech jsem kdysi bývala často, ale už je to promlčené.
Naděžda Špásová
22.4.2015 10:26
Poděbrady jsou hezké. Jezdila jsem tam na školení a dokonce jsem spala v Junioru. Hotel je příjemný. Snad nám vyjde počasí. Držím nám všem palce.
Hana Práglová
22.4.2015 10:22
Těším se.Jede někdo od Ostravy?? Nesvezem se všichni stejným spojem???
Jarmila Komberec Jakubcová
22.4.2015 07:20
Program zájezdu je dobře sestaven protože dává možnost volby.Těším se na všechny.
Marie Magdalena Klosová
21.4.2015 23:00
Fotky a program jsou lákavé,hotel příjemný,počasí bude jarní a účastníci zájezdu určitě príma.Těším se.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA