Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libor Farský
24.4.2015 16:36
Ovšem některé ženy dají přednost zajíčkovi metrosexuálovi anebo bankovnímu účtu bez ohledu na věk. Nic z toho se mě netýkalo.
Elena Valeriánová
24.4.2015 13:21
Radku, konečně jsem se dnes zasmála i když smutná nejsem). Musím to napsat do OTÁZKY DNE. Já bych chtěla vidět pana syna, co by mámě řekl, kdyby si přivedla nějakého zajíčka o dvacet let mladšího. Není důležitá tělesná schránka, ale ta duše, co je v ní. Pokud teda to není nějaký zavšivenec s nedbalou ušmudlanou elegancí.
Radovan Cakl
24.4.2015 11:10
Eleno, hezky jsi to vyjádřila. Když mě poprvé viděl Jitky syn, prý řekl: " Mami, ale vždyť je starej a šedivej". Ale brzy uznal, že na tom vůbec nezáleží.
Eva Mužíková
23.4.2015 23:06
Eleno, věk v lásce opravdu nerozhoduje. Jen si myslím, že čím déle je člověk sám, tím více se brání či obává nového citu.
Zuzana Pivcová
23.4.2015 19:59
Já jsem vlastně byla zaláskovaná a mávalo nebo spíš tlouklo to se mnou skoro pořád, a díky tomu mi, "dívence", nějak nestačilo dojít, že už jsem dozrála, ne-li trochu přezrála. Za Váš správný nadhled děkuji.
Elena Valeriánová
23.4.2015 19:42
Děkuji, že jste si našli chvilku. Fotku jsem vložila po poznámce pana Radka C., že je to tak lepší.
Pane Farský děkuji, ten Váš verš je krásný.
Miluše Hasenohrlová
23.4.2015 17:59
Když je člověk zamilovaný, tak nekouká na roky.Krásné !!!Líbí se mi, že vím komu to píšu paní Eleno :-)
Libor Farský
23.4.2015 17:14
Na světa kraj a šel bych bosý
za láskou prokvetlou stříbrem rosy
Růžena Antlová
23.4.2015 16:19
Láska kvete v každém věku a vy o ní dokážete psát ve verších. Pěkné líbí !!!!!!!