Jarní fotopříběh: Příběh
o poslední jarní projížďce

Jarní fotopříběh: Příběh
o poslední jarní projížďce

20. 4. 2015
Jarní fotopříběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Paráda, Hanko. Fotky, okolí, prezentace. Škoda, že na závěr přišel pád. Ale zase - rozbitá hlava by byla asi horší
Zoja Sedláčková
Škoda, že to takhle dopadlo. Už jsme si plánovaly další výlety. Teď budeme muset jezdit tím autem :-). Hanka vyrobila krásný filmík. A pokud bude zítra hezky, dojedu do Tažovic nafotit opravený zámek. Mám dost fotek z okolí, dám je na profil. Ale až zítra.
Jana Šenbergerová
"Proto je krajina tichá a tajemná." A líbezná ... Jen ty konce kdyby byly veselejší. :-)
Libor Farský
Jo, jo. Dobře nám to Praotec Čech vybral. Divím se, že nebodoval v soutěži o největšího z Čechů, (zato se tam objevil fiktivní Jára Cimrman, byl ovšem vyloučen). Za článek Hanče tleskám oběma rukama.
Marie Magdalena Klosová
Krom té ruky,milá Hanko,samá idyla.Vesničky jako z pohádky,zámky a kostelíky.Nádhera!Stálo to za to!Za 6 týdnů budeš fit a šlápneš do pedálů./Původně jsem myslela,že jedete autem,tak jsem totiž zvyklá já - pohodlná.Tebe tiše obdivuji./mm
Marie Foltýnová
To jste Haničko zdolaly pěkný kus cesty překrásnou krajinou.Se svými videi nikdy nezklameš.Dávám za pravdu děvčatům ,že je v té naši zemičce plno krásných míst.
Radovan Cakl
Hani, hezké vyprávění i obrázky. Té pacičky je škoda, tak aspoň dálkové pofoukání. Ale zase by tě asi nenapadlo zkopírovat to rozmáchlé gesto ;-)
Zdenka Jírová
Paní Hano, Vaše video z krásné krajiny západních Čech s neméně krásnou doprovodnou písní, se Vám opravdu povedlo. Není třeba jezdit za krásami do cizích krajů, když je máme doma. Ze zkušenosti mohu říci, že nejhezčí dovolené jsem zažila v Čechách a je jedno, zda v západních, východních, jižních nebo severních. Je dobře, že máme tak nádhernou zem.
Alena Várošová
Hanko,opravdu krásně popsané a ještě lepší zdokumentované. prostě nádhera.Jak je krásně v tom našem sdrci Evropy. Přeji brzké uzdravení,jo,jo zlomená ruka to je na delší běh,rehabilitace....Ale bude to zase dobré.
Hana Rypáčková
Chtěla jsem ještě Olince napsat,že mám okolí Tažovic moc ráda a Zoja má jistě fotky nově opraveného zámku/není přístupný/,jestli se tam vydáme,nafotím taky. Zatím:http://foto.mapy.cz/305039-Tazovice

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%