Jarní fotopříběh: Příběh
o poslední jarní projížďce
20. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
20.4.2015 19:38
Tak jsem se s vámi opět ráda podívala na některá místa Pošumaví, známá i mně. Dík, Hani ,a ať se ti ruka brzy zahojí.
Zuzana Pivcová
20.4.2015 19:34
Moc hezká vycházka, ale ruky a tím pádem neúčasti na srazu i60 velká škoda!!
Hana Rypáčková
20.4.2015 19:09
Když je okolí hezké, to se to fotí samo.Ale to jsem měla k dispozici ještě obě ruce...Dnes přijela Zoja do knihovny a udělaly jsme si pěkné odpoledne...
Eva Mužíková
20.4.2015 18:30
Hanko, jelikož už Tvé prezentace znám, tak jsem si i před shlédnutím této udělala pohodlíčko, obložila se čajem se zázvorem a posledním kouskem beránka z mrazáku. Dobře jsem udělala, vychutnala jsem si tak nejen spoustu krásných obrázků ale zároveň uspokojila hladovějící tělo... UMÍŠ i s jednou rukou...
Alena Tollarová
20.4.2015 18:11
Smůla smůlovatá. Ale zlomená kost zase sroste, ruka se zahojí a bude zase dobře. Díky za pěkné jarní podívání.
Růžena Antlová
20.4.2015 17:37
HANI MOC PĚKNÝ JARNÍ PŘÍBĚH až na tu zlomenou ruku . Fotky jako vždy v tvém podání nemají chybu ! Přeji brzké uzdravení !
Olga Štolbová
20.4.2015 15:54
Hani díky, prima obrázky, prima povídání. Tu nešikovnou ruku Ti na dálku pofoukám a držím palce, ať jsi zase brzy v pořádku. Kdysi jsem jezdívala do Tažovic, takže ty snímky mě přímo pohladily. Až se tam někde blízko zase ocitneš, vyfoť mi, prosím, zámek. Tam jsme s manželem jezdívali, byl to tehdy rekreační objekt manželova zaměstnavatele. Je tam všude moc krásně. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA