Ilustrační foto: pixabay.com
Jak jsem si doplavala pro svatební střevíčky
27. 6. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
18.2.2016 20:16
Váš článek se mi líbil paní Růženko a vzpomínky ty Vám nikdo nevezme.5*
Eva Mužíková
18.2.2016 20:15
Růženko, Tvůj příběh vidím, jako bych tam byla. Nejvíce jsi mne dostala prohlášením, že zase poplaveš zpátky!!! Výraz " třeštiprdlo" a " třeštidlo" je mi známý a pasoval na Tebe - jak se říká: " Jako prdel na hrnec"....
Zuzana Pivcová
18.2.2016 20:07
No jasně, Růženko, tenhle článek si pamatuju od dřív, napsala jsem Ti tam, že jsi asi podobné třeštiprdlo jako já. :-)))
Lubomír Müller
18.2.2016 20:06
Moc hezké, upřímně laskavé a dodnes jistě životodárné. Minipovídka, kterou člověk vnimá při čtení jako film, obrazy, vůně a mladost rozšafná. Paní Růženo, moc hezké. Díky.
Helenka Vambleki
18.2.2016 19:31
Růženko, jsem ráda, že jsem si tě zase mohla přečíst...a přidat i 5*
Jana Šenbergerová
18.2.2016 18:58
Jo, jo, kde je ten čas malin nezralých...
Hezky jste společně začínali a určitě jste se nenudili, když nevěsta byla takové třeštidlo. Hlavně že jste to spolu zvládli a máte na co vzpomínat. Docela jsem se o vás, Růženko, bála, i když bylo jasné, že jste se neutopila. Já bych to nedala.
Vendula Jirásková
14.7.2012 19:53
Růženko nádherný příběh Vašeho života,který štastně dopadl.A to je mooooc dobře.
Dana Kolářová
28.6.2012 19:20
Růženko, moc hezky napsaná vzpomínka a těším se na další příběhy, které život přináší ať veselé či smutnější. Dana
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA