Jak jsem si doplavala pro svatební střevíčky
Ilustrační foto: pixabay.com

Jak jsem si doplavala pro svatební střevíčky

27. 6. 2012
vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Váš článek se mi líbil paní Růženko a vzpomínky ty Vám nikdo nevezme.5*
Eva Mužíková
Růženko, Tvůj příběh vidím, jako bych tam byla. Nejvíce jsi mne dostala prohlášením, že zase poplaveš zpátky!!! Výraz " třeštiprdlo" a " třeštidlo" je mi známý a pasoval na Tebe - jak se říká: " Jako prdel na hrnec"....
Zuzana Pivcová
No jasně, Růženko, tenhle článek si pamatuju od dřív, napsala jsem Ti tam, že jsi asi podobné třeštiprdlo jako já. :-)))
Lubomír Müller
Moc hezké, upřímně laskavé a dodnes jistě životodárné. Minipovídka, kterou člověk vnimá při čtení jako film, obrazy, vůně a mladost rozšafná. Paní Růženo, moc hezké. Díky.
Marie Seitlová
Růženko krásný příběh, jako z pohádky z dobrým koncem.
Jarmila Komberec Jakubcová
za hezký článek 5 hvězdiček pro radost
Helenka Vambleki
Růženko, jsem ráda, že jsem si tě zase mohla přečíst...a přidat i 5*
Jana Šenbergerová
Jo, jo, kde je ten čas malin nezralých... Hezky jste společně začínali a určitě jste se nenudili, když nevěsta byla takové třeštidlo. Hlavně že jste to spolu zvládli a máte na co vzpomínat. Docela jsem se o vás, Růženko, bála, i když bylo jasné, že jste se neutopila. Já bych to nedala.
Vendula Jirásková
Růženko nádherný příběh Vašeho života,který štastně dopadl.A to je mooooc dobře.
Dana Kolářová
Růženko, moc hezky napsaná vzpomínka a těším se na další příběhy, které život přináší ať veselé či smutnější. Dana

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%