Ilustrační foto: Pixabay
Noční cesta s kočkou aneb trucovat se nemá
23. 2. 2022Dcera si odvezla do Prahy koťátko naší kočky Piginy. Dala mu jméno Triš podle jedné modelky. A rozmazlovala ji. Z koťátka vyrostla krásná kočičí modelka s mourovatou lesklou srstí, milovala své páníčky a k ostatním se chovala odtažitě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
23.2.2022 09:03
Dobrý kočičí příběh. Když jsem byla v jiném stavu, vláčela jsem se s taškou s kocourem na veterinu do Jinonic. Cestou mi zastavilo auto, že mne sveze - řidič myslel, že jedu do porodnice. Když zjistil svůj omyl, okamžitě mě vyhodil z auta ven.
Marie Měchurová
23.2.2022 09:00
Miluju kočičky a všechny lidi, kteří jim pomáhají i za cenu vlastních obětí. Hezké a napínavé. Hvězdičky naskočily samy. Mělo jich být víc.
Blanka Lazarová
23.2.2022 08:38
Limi, zase jsem omládla aspoň o rok , jak jsem se od srdce zasmála. Ta zvířátka s námi ale cvičí.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.2.2022 08:25
Limi moc hezké povídání. Také mám kocourka nalezenečka a je velmi nedůvěřivý k cizím lidem. Vnučka která ho našla u popelnice ho pojmenovala Piškot a žije u nás už 13 let.
Věra Ježková
23.2.2022 08:21
Limi, moc hezký příběh. :-) Přítelova mourovatá kočička je taky z útulku. Když si ji přivezl, říkal, že je to taková sklůna. To slovo jsem neznala. Byla droboučká, vystrašená. Brzy to bude osm let. Stala se z ní velmi šťastná kočička, zcela závislá na páníčkovi. Miluju ji.
Eva Mužíková
19.4.2015 22:33
Lidmilo, já bych se zachovala stejně, spokojenost zvířátka je pro mne vždy prioritou...
Olga Štolbová
19.4.2015 09:54
Hezké povídání, díky. *** Také mám kočku z útulku a také se bojí návštěv, obvykle je přečká pod válendou.
Soňa Prachfeldová
18.4.2015 08:31
Bezva povídání, můj kocourek je také nalezenec závislák a jak přijde návštěva, má stresy, ještě že máme zahradu, tam vždy přečká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA