Jarní fotopříběh: Labutí jezero
15. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
15.4.2015 12:32
Byl jsem zklamán, když jsem se dočetl, že věrné milování labutí je jenom iluze. Prý také zahýbají....Smutný smajlík.
Alena Vávrová
15.4.2015 11:56
Děkuji za milé ohlasy! To víte, že budu labutí pár průběžně sledovat. Vloni jsem u mostu vyfotila rodinku se sedmi šedohnědými labuťátky. Už to mám v kalendáři, že by se měla vylíhnout asi za 5 týdnů po zahnízdění. Určitě pak fotky přidám. Ono jich bude na jezeře hnízdit víc, v každé klidné zátočině. Bývají krotké a vodí své mladé i na travnatou pláž na pastvu. Labutě fotím i na dalších rybnících v okolí, jen to jaksi nestačím objíždět :-).
Hana Šorejsová
15.4.2015 11:27
Plující labutě je krásné pozorovat. Povedlo se ! V Austrálii jsem viděla černé labutě a labuťáky . Labutě jsou také v Austrálii symbol věrnosti.
Dana Kolářová
15.4.2015 11:12
Alenko, tušila jsem, že Tě jarní fotopříběh zláká, že zvolíš jezero, jen jsem netušila jaké téma. Vybrala jsi báječně, labutí story. Moc hezké. Děkuji za hezkou vzpomínku.
Zuzana Pivcová
15.4.2015 11:05
Moc krásný příběh od vody. V Týně bývají také labutě a mají hnědá mláďata, která se pak postupně přepeřují, což je kouzelné. Pro vás, co žijete blíž přírodě, je to asi normálka, pro mě vždycky malý div. :-)
Olga Štolbová
15.4.2015 10:55
Alenko, moc hezké. Hlídej a foť, snad se ti podaří zachytit i celou rodinku. Také nevím, za jak dlouho se vylíhnou labuťátka. - těším se...***
Zoja Sedláčková
15.4.2015 10:27
Krásné fotky z jezera. Jak dlouho sedí labutě na vejcích? Bylo by fajn, kdybys mohla přidat i fotku s nimi. Asi se k vám budu muset zase vypravit, nalákala jsi mě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA