Významné postavení kocoura Bonifáce
12. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
14.4.2015 17:47
Vždycky si ráda přečtu vyprávění o kočkách. To vaše je milé a veselé.
Marie Magdalena Klosová
13.4.2015 23:05
Vyloudil jste,nejen na mé tváři,příjemno a úsměvno na dobrou noc a za to Vám děkuji.
Libor Farský
13.4.2015 17:46
Pane Libánský, děkuji za další ukázku této záhadné věci. Nicméně v mém případě se jednalo o velkou vzdálenost, Filip musel vyrazit už když jsem byl na km daleko v autobuse. Prostě, jak už jste kdysi konstatoval, jsou věci mezi nebem a zemí...
Jiří Libánský
13.4.2015 15:49
Jako správný čaroděj mám z praktických důvodů černou kočku. Jmenuje se Sarah. Jak je vnímavá k energiím jsem napsal zde už víckrát. I na mne, když se vracím domů, vždy, když je na zahradě, čeká u branky. Bez ohledu na to, po jak dlouhé době se vracím. Přiběhne až před mým příchodem. A přitom její oblíbená místa, kde se vyvaluje, jsou od vrátek dost vzdálená.
Vypozoroval jsem, že když se snažím o nějakou zajímavou práci s energi, přiběhne i z vedlejší místnosti. Nejsem sám, kdo má kočku, pracuje s energiemi a má podobné zkušenosti.
Moje vysvětlení je takové, že kočka vnímá rozdíly v energetickývh polích lidí a to i na větší vzdálenost. Zřejmě v řádu desítek metrů.
Podle reakcí mi připadá, že psovité šelmy jsou citlivější spíše na emoční pole. Ale vzhledem k dispozicím pro život ve smečce to není nijak překvapující.
Libor Farský
13.4.2015 13:35
Zuzko, možná by měl nějaký nápad pan Libánský. Kdyby tuto diskuzi nezaregistroval, mohla byste se ho, prosím, na jeho názor zeptat e-mailem nebo vzkazem?
Zuzana Pivcová
13.4.2015 13:20
Libore, někdy přijdu k sestře dřív, než se ona vrátí domů, máme dohodu, že můžu jít klidně dovnitř. Má 3 kočky. V paneláku s ní na patře bydlí ještě 2 rodiny. Jezdí tam výtah a bouchají dveře, kočky nic. Jakmile se ale v chodbě u výtahu objeví sestra, tedy klapnou dveře a nic jiného, vystřelí a letí jí naproti. Podle čeho ji poznají, přesně nevím. Asi energetické napojení.
Libor Farský
13.4.2015 13:07
Mně se také moc líbí Vaše kočičinka i Váš styl humoru, pane Mičane. Pořád nemohu vyřešit jednu záhadu. Náš kocourek Filip na mě vždy čekal na autobusové zastávce, když jsem přijížděl z práce. Žádné vítání (jako potom od psa) se nekonalo, prostě seskočil se stromu a vedl mě asi 300 m domů. Ale jak věděl kolik je hodin, na věž kostela viděl nebylo, a jak přišel na to, že se změnil čas ze zimního na letní a naopak? Byl tam hned v pondělí po té změně a včas.....
Hana Šimková
13.4.2015 12:11
Moc krásně, citlivě a s láskou napsané.Jste určitě velice hodný člověk s hezkým vztahem ke zvířatům
Zdenka Jírová
12.4.2015 23:09
To je pěkná povídka. Také jsem poznala podobného kocoura vychovaného v dílně mezi mechaniky. Bohužel, došel k vážnému úrazu - ošklivá zlomenina zadní tlapky, tak si ho vzala moje dcera do péče, postarala se mu o veterinární pomoc a pak ho předala mně, protože se samozřejmě nemohl vrátit do dílny. Říkali jme mu Fous, protože měl bílé fousky na černém čumáku. Stal se rázem vůdcem své domácí smečky - měla jsem ještě kočku. Byl moc roztomilý, i když na tlapku již do smrti kulhal. Ráda na něho vzpomínám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA