Karolína a Veronika:
dvě dívky, dva osudy
10. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
24.4.2015 09:30
Příběhy o životě, pro život, s životem, životodárné. Vandičko, to je krása. Prostá krása bez zbytečných slov, prostě příběh a hloubka jeho poselství. K zamyšlení. ♥ ☻♥
VANDA Blaškovič
20.4.2015 08:08
Olgo, děvčatům vyřídím, jsou ještě mladá na i60...ale o Tebe nemám obavu, Ty se svým elánem si k našemu společnému stolu bezesporu zasedneš.... Záleží jen na Tobě, kdy a jak se rozhodneš...:) tak chystej kufry. Ahoj!
Olga Štolbová
18.4.2015 19:02
Vandi díky, přečetla až dnes, ale moc pěkné a zajímavé povídání. Přiznávám, že mne také moc zajímají osudy a příběhy lidí, se kterými se setkám. A že by se jich dalo napsat. Těm dvěma dívkám, vlastně ženám, přeju mnoho, mnoho štěstí a zdravé a krásné děti. *****
VANDA Blaškovič
16.4.2015 08:30
Evo, Zdenko, děkuji. Mileno, tady také léčí příroda! Je to mocná čarodějka.
Eva Mužíková
14.4.2015 21:17
Vando, jsi studnice nápadů. Umíš vylíčit příběh na jakékoliv téma, což každý nesvede. Jen tak dál... fotky jsou krásné a lákavé
Zdenka Jírová
12.4.2015 22:30
To jsou příběhy skoro pro román. Moc hezky jsi dívky popsala, a vystihla jejich jedinečnost.
VANDA Blaškovič
12.4.2015 09:43
Děvčata, všem děkuji! Mám radost z Karolíny i Veroniky jako Vy, i když jsem děvčatům samozřejmě změnila jména. Ale jejich životy, včetně rozhodnutí jsou jenom jejich...můj je jen subjektivní náhled na dění kolem mne a pak následně vzniklá povídka..:) Základní nit je však vždy pravdivá a ze života. Vše může být třeba i úplně jinak, kdo ví....
Alena Tollarová
10.4.2015 20:55
Vando přiblížila jsi nám hezky dva rozdílné dívčí životy. Veganům nerozumím, ale nikomu to neberu. Akorát přemýšlím o tom, jestli je vhodná strava v těhotensví bobulky, trávy nebo pyl z kvítků. A kdo ví, možná je. Držím palce jí i zatím nenarozenému děťátku a také blahopřeji Veronice k rozhodnutí, kterého určitě nelituje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA