Jarní fotopříběh: Konkurz
do soutěže AZ- kvíz v Brně
28. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
28.5.2015 15:58
Díky za reakce k mému jarnímu fotopříběhu. Snímků přírody mám pochopitelně mnoho, ale nechtěl jsem fotopříběh zahltit mnoha dalšími fotografiemi. Třeba šeříky nebo sněženky jsem měl jako fotografie dne. Česká televize měl v roce 2012 celkem 3 585 000 koncesinářů, ale platících domácností ubývá každý rok po desítkách tisíc. Veřejnoprávní televize velmi šetří na odměnách pro soutěžící, ale platí mzdy obrovskému množství zbytečných redaktorů a zaměstnanců. Podle smlouvy v AZ kvízu nemá soutěžící nárok ani na proplacení dopravy z místa bydliště do místa natáčení, kam byl pozván a vystupuje. To nemluvím o ušlém času zaměstnaných lidí, kteří se uvolňují ze zaměstnání. Komerční televize nemají příjem téměř půl miliardy korun každý měsíc, ale platí každému účastníkovi soutěže i jen za účast přes 1000 Kč/den. Kdo v AZ-kvízu vyhraje knížku, tak může být rád. Kdo se dostane k bankomatu, tak může někdy vyhrát i 100 Kč, ale celkově jen pár tisíc korun, Komparzisté v Praze na soutěži "Míň je víc" dostanou několik stokorun, což je více než většina soutěžících v AZ-kvízu. Čím Česká televize vyplatí na soutěžích MÏŇ - tím více jim zůstává pro zaměstnance. "Někdo" vysoce postavený řekl, že Česká televize funguje jako špatná komerční televize :-) Na Slovensku měli referendum za zrušení televizních poplatků, ale přišlo bohužel málo voličů. U nás se také uvažuje o zrušení koncesionářských poplatků. Mohly by se místo nich platit jiné veřejně prospěšné účely tzv.asignací. (Včetně rozhlasu.)
Jana Šenbergerová
28.5.2015 14:20
I mně se zeměkoule před nádražím v České Třebové moc líbí a s ní i vaše další fotografie.
Jana Šenbergerová
28.5.2015 14:19
AZ kvíz sledujeme docela často. Někdy bych měla šanci, jindy bych velmi rychle vypadla. Z křesla v klidu domova je to ovšem mnohem snadnější. Budeme držet pěsti. :-)
Jitka Peterková
28.5.2015 14:14
Tak to Vám budeme samozřejmě držet palce, hlavně nám pak oznamte datum, kdy se díly s Vámi budou vysílat :-)
Také jsem se zúčastnila televizní soutěže a mohu potvrdit, že je to zcela jiné soutěžit doma v křesle u obrazovky a pak se potit před televizními kamerami. Nervy udělají své a často ze sebe soutěžící nevypáčí ani to , co 100% zná.
Zuzana Pivcová
28.5.2015 12:45
Někdy dostanu od známých mailem vědomostní nebo jazykové kvízy , dokonce i testy IQ, ale soutěžit bych NIKAM nešla, protože kromě neznalostí mám naprosté výpadky jmen i v klidu, natož při časovém limitu během natáčení. Vy máte znalosti, logické myšlení a navíc zkušenost. Takže ještě k tomu navíc hodně štěstí!
Jaroslava Handlová
28.5.2015 12:25
Když nejsem někde odjetá, tak ráda doma sleduji AZ kvíz.
Baví mne poměřovat svoje vědomosti se soutěžícími. Často vyhrávám, ale vím, že na ostro by to jako naschvál nemuselo dobře dopadnout. Držím Vám pěsti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA