Krásný den s vozíčkáři

Krásný den s vozíčkáři

9. 4. 2015
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šorejsová
Moc hezky, citlivě jste to napsala. Mám též zkušenost, že lidé se k nim chovají slušně.
Eva Mužíková
Paní Michaelo, Váš článek mne velmi zaujal, svého úkolu jste se zhostila příkladně. Přístup zdravotnice odsuzuji. Takový člověk by neměl u postižených lidí nacházet uplatnění...
Hana Práglová
Zajímavý a dojemný přípěvek Díky.
Jiří Libánský
Někdy mám pocit, že čím víc je člověk postižený, tím víc má schopnost nás učit, co to je radovat se ze života.
Libuše Křapová
Tak nádherný citlivý článek, Michaelo :-))))
Zuzana Pivcová
Je to krásný článek, citlivý a k zamyšlení. Mám zkušenost pouze s Markem, který k nám dojížděl do archivu, vozíčkář asi po obrně, s asistentkou. Zkraje jsem mu skoro nerozuměla, ale pak jsem se na něj nějak nastavila a normálně a vesele jsem na něj mluvila. Byl to takový radostný vztah. Někteří lidé ale z toho byli paf.
Hana Rypáčková
Ráda jsem si článek přečetla.Mám zkušenosti vesměs dobré, jak se lidé chovají k vozíčkářům .Vnuk i syn dělali asistenty chlapci a mívali jsme ho na různých rodinných akcích,pro naše vnoučata velmi poučné, jak si vážit zdraví. Byli s ním i v léčebnách, u moře.Je to těžká práce, ale hodně vnuka i syna vychovala k toleranci a lásce k lidem. A láska je zasáhla , to je hezké.....Ani nervózní sestra to nepokazila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%