Nové pražské metro
9. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
9.4.2015 22:03
Pan Nekvasil se jistě zase velmi dobře baví při čtení komentářů. Nenapadá mě jiný důvod, proč by takovéto články psal.
Hana Rypáčková
9.4.2015 21:21
Pan Nekvasil je nega na všechno...
Neříkal Hrušínský ve Vesničce střediskový ," tak jeďte do Humpolce........"
Jiří Libánský
9.4.2015 21:13
Víc se mi líbil ten popis metra jak ho vidí Zuzana. Připadá mi, že článek pana Nekvasila je více popisem jeho vlastních frustrací než trasy metra.
Hana Rypáčková
9.4.2015 20:04
Ani bych od něj nic jiného nečekala....Žijeme v této kotlině, kde to není nikdy dokonalé, tak jsou chyby v projektu a snad budou výtahy fungovat.Tu hajzlbábu nechápu...Ještě jsem nejela, ale dcera si nestěžuje /Petřiny/, brácha muže trochu jo, učitele tělocviku holt bolí kolena a výtah mimo provoz.
Vladka Steinová
9.4.2015 16:06
Pané Zuzko, taktéž. Jela jsme již x krát, neb, jak jsem se zmínila, mám na Petřinách dceru a vnoučata.Každý jistě máme nárok na vlastní, subjektivní názor, ale přesto se mi článek pana Nekvasila zdá opravdu dost přitažený.Zdravím....
Zuzana Pivcová
9.4.2015 15:14
Jsem ráda za Váš komentář, paní Vladko, protože mi po přečtení článku pana Dr. Nekvasila připadá, že píše o jiném metru než já před třemi dny.
Vladka Steinová
9.4.2015 15:03
Dobrý den, se zájmem jsem si přečetlá Váš článek a hlavně Vaši kritiku, se kterou nešetříte, na nové stanice metra A v Praze. Mám na Petřinách dceru a vnoučata, tak jistě jsme to také vyzkoušeli, a již jsme jeli někoikrát, ale nevidím tolik chyb, jako Vy. Sdělovací prostředky již kritiku na stanici Veleslavín přinesli, v tom máte jistě pravdu, jak chudáci lidé se musí plahočit do schodů směr letiště. Včera po 13 h.jela skupina španělských mladých a sympa tických turistů na Veleslavín a vůbe jim nevadilo, že svůlj kufr nesou po schodech. Do stanice Bořislavka nám v uších nepraská, stanice Petřiny není sice ničím výjimečná, ale třeba mému vnukovi metro z Petřin ulehčilo a zkrátilo dojíždění na střední školu a to velmi citelně.Mnozí pacienti ocení stanici MOTOL,nevidím to tak černě jako Vy, že jde jen o márnici a krematorium.Myslím, že díky patří všem, kteří se na prodloužení trasy A pražského metra podíleli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA