Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Korbelová
11.4.2015 15:46
Děkuji všem za velmi milá slova chvály. Vlhy jsem vyfotila náhodou. Původně jsem chtěla vyfotit ťuhýky a strnady na jedné stráni na jižní Moravě. Od rána jsem seděla v krytu pod maskovací sítí. Foťák Canon Mark 5D, objektiv 400 mm. Pak přiletěli nádherní ptáci a odehrálo se "divadlo".
Podařilo se mi vyfotit samičku ťuhýka obecného a dokonce kunu, která si pochutnávala na třešních. Zkrátka když v přírodě budete dostatečně trpěliví a budete mít štěstí, podaří se vyfotit spoust zajímavých věcí...
Eva Krausová
11.4.2015 15:20
Jitko, klidně pokračujte, jiný člověk, jiný pohled...
Miluše Hasenohrlová
11.4.2015 14:25
Ty vlhy jsou krásné a krásně nafocené....a sameček velice aktivní :-)
Alena Tollarová
11.4.2015 12:39
Paní Marie, živou vlhu jsem nikdy neviděla. Je nádherná. A vůbec si nedovedu představit, jak bych takovou krásu nafotila. Máte můj obdiv.
Lidmila Nejedlá
11.4.2015 12:30
Pa rá da! To s moc povedlo.
Alena Vávrová
11.4.2015 11:55
Fotky jako do encyklopedie, paráda! Také jsem asi nikdy vlhu v reálu neviděla.
Anna Jordáková
11.4.2015 11:53
jedním slovem - nádhera a klobouk dolů, umíte
Jaroslava Handlová
11.4.2015 11:18
Nádherný motiv, skvělé popisky a unikátní fotografie. Dávám nahoru všechny palce, které mám.
Hana Rypáčková
11.4.2015 10:29
To je nádherný pták ! A nějaký manželský trojúhelník? Palec 100 % nahoru....
Pokračuj Jitko, tuším, co to bude...
Jitka Chodorová
11.4.2015 09:34
Paní Marie,moc pěkné,ale tak trochu jste mi vzala vítr z plachet,připravuji podobný příběh,a teď nevím,zda mám pokračovat,nebo si vybrat úplně jiný jarní příběh.Ale i tak se mi ten váš moc líbí.Děkuji.
Načíst starší příspěvky