Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Renata Macháčková
7.4.2015 20:08
Jste krásná žena. Moc Vám ta jednoduchá elegance sluší.
Hana Rypáčková
7.4.2015 20:07
Tak mě napadlo, jestli si všichni nevezmou do Poděbrad černobílé kombinace.To by bylo jako vrchní prchni.:-)))))))))
Renata Macháčková
7.4.2015 19:31
Jste krásná žena. Moc Vám ta jednoduchá elegance sluší.
Eva Balúchová
7.4.2015 19:09
Mě vadilo "přešperkováno".Tentokrát jsou tvojí ozdobou krásné vlasy ,moc ti to sluší.Bílá halenka,černé kalhoty(klasika) ti moc sluší.SUPER!!!
Hana Rypáčková
7.4.2015 18:19
Aleno, jasná 1.Vsadím se , že jsi to tak i nosila před soutěží, jen sis na ni oblékla prostě šatičky a načančala se k nelibosti poroty. Sluší ti všechno.
Elena Valeriánová
7.4.2015 16:48
Věřte nebo ne, ale určitě se spletli, když Vám psali do rodného listu rok narození. To je na žalobu! Gratuluji, reparát za 1*.
VANDA Blaškovič
7.4.2015 16:06
Aleno, vzala jste to za správný konec. Jednoduchá bílá halenka podtrhuje Vaší nevšední krásu „zralé“ ženy. Ty vlasy, ta postava! Vám že je 68 let?! Opravdu neuvěřitelné. Mám z Vašeho, myslím, malého osobního vítězství radost. Soutěž, nesoutěž, ukázala jste nám, jak se to dělá! Reparát u mne za 1....:)
Jana Šenbergerová
7.4.2015 15:53
Mně jste se líbila už poprvé, a teď je to ještě lepší. 1*
Hana Lancová
7.4.2015 15:46
Tak jsem po pár dnech zabrousila na portál a objevila Váš čerstvý příspěvek. Velmi elegantní žensky působící model. Fotografie eňo ňuňo. U mě za 1. :-)))