Moje energie: Dobíjím baterie na svých cestách
FOTO: autorka

Moje energie: Dobíjím baterie na svých cestách

5. 4. 2015
Moje energie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Komentáře Vás všech mne nesmírně potěšily. Děkuji za tuto zpětnou vazbu a rovněž všem přeji hodně energie.
Lubomír Müller
Přečetl jsem a jsem "dobit" vtipem a kouzlem psaného i fotografovaného. Jaruško, krása!
Hana Rypáčková
To je ta správná nabíječka.....
Miluše Hasenohrlová
Krásně napsané.....a mnoho dalších kilometrů co nabíjí....
Zoja Sedláčková
Ano, cestování nás, neposedy, nabíjí. Přeji vám co nejvíce pěkných zážitků. Vysočinu byla po mnoho let mým letním útočištěm.
Hana Šorejsová
Jarko, ty pocity trochu znám , a je to moc hezky vyjádřeno, ať se daří !
Jarmila Komberec Jakubcová
Krásný článek - já si jedu s kamarádkou dobít energii příští týden do termálů. Navštívíme jak Slovensko, tak i Maďarsko.Tuto cestu děláme každý rok na jaře a říkáme tomu "Putování za termály a vínem".Letos jedeme do V.Mederu, kde budeme spát a pak navštívíme Miškolc a Gyor.Večer máme ochutnávku místních vín.
Zdenka Jírová
Není nad slunce a živou přírodu kolem nás.Bez tohoto životabudiče bychom nemohli žít.
Zuzana Pivcová
Jarko, Tys byla podnikavá už před 20 lety při té cestě do Bruselu a máš ty toulavé boty stále. To je dobře, moc Ti to přeji a vzhledem k Tvým výborným postřehům z cest si to na dálku také trochu užiju.
Alena Tollarová
Jarko, moc pěkný článek i fotografie. Přeji Ti, abys všechny cesty z Tvého diáře uskutečnila a podala nám o nich zprávy. Jak je vidět, je krásně ve světě i u nás, o vlastní dobíjecí chatě nemluvě :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%