Moje energie v mém
životním intermezzu
5. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
6.4.2015 11:22
Helenko, Lidmilo, Soni, Miluško a Zuzko, všem vám děkuji za komentáře, vážím si vašich hezkých slov. A Helenko mám přátelé. které ctím od mého mládí. Všem díky !
Helenka Vambleki
6.4.2015 09:20
Hanko, krásné nabíjení baterek! Přece jen mi v Tvém příběhu schází vrstevníci. Myslím, že bys neměla veškerý čas věnovat pouze rodině a strávit nějaké pěkné chvilky i s kamarádkou, kamarádkami. Ale třeba je tak trávíš, jen jsi je nezmínila :-)
Soňa Prachfeldová
5.4.2015 13:25
Hanko úúžasné, láska největší, je láska v kruhu rodiny a tam je to ohromné štěstí předávat dál. Rodinka je to nejmenší uskupení, kde se dědí na druhou a další generaci ty nejdůležitější základy pro život.A je jen na nás /nebo z největší části/ , jaké hodnoty našim dětem, vnukům zanecháme. Proto jakákilv práce pro rodinku dělaná s láskou je láska sama !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA