Velikonoční beránek
5. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
7.4.2015 08:25
Vsadila bych se, že tam byl jen ten dalmatin.A už je na talíři krásně vypečený beránek.Určitě byl dobrý a ne nedopečený.
Kupovaný beránek -to není ono.Přimlouvám se za domácí výrobu.Připečený, ale můj.Kdo nespáli l-jako by nežil..
Hana Rypáčková
6.4.2015 15:48
Člověče, vy máte ale pech....Těším se na povídání o radosti ze života.Ať se daří...
Zoja Sedláčková
6.4.2015 14:35
Pane Nekvasile, vy těm nemilovaným holubům ale podstrojujete. No, já mám podobnou plynovou troubu u sporáku v pražském bytě. Taky v ní vůbec nepeču. Dcery kamarádka mi darovala vyřazenou horkovdušnou a ještě dobře slouží.
Alena Tollarová
6.4.2015 13:12
Ten beránek na obrázku, to nebude on. Jednak jsem ho nenašla v galerii a jednak ho přece okousali holubi a čokoládou byla polita připálená půlka, tj. ta spodní ... Ale tenhle beránek z obrázku, ten přímo volá po pochování.
Zdenka Jírová
6.4.2015 00:00
TO takové plynové troubě jsem ještě neslyšela a to jsem v ní pekla podstatnou část mého života. To hraničí s veřejným ohrožením. Neuvažoval jste o koupi něčeho bezpečnějšího, třeba remosky?
Lidmila Nejedlá
5.4.2015 20:12
Pane Miloši, váš humor mne dostává. Beránek je sice podobný smutnému pejskovi, ale má roztomilý čumáček z rozinky, dokonce má mašličku. A ti holubi z něj byli paf. Jste machr a bude z vás určitě i odborník na plynové trouby. Tak vám fandím
VANDA Blaškovič
5.4.2015 18:24
Ten je krásný pane Nekvasile!....:))) hodně mne rozesmívá..:))) podařilo se vám něco mezi pejsko-kravičko-beránkem. Takto si představuji veselé velikonoce!!
Hana Šimková
5.4.2015 18:00
Pane Miloši ten beránek na fotce vypadá tak nevšedně,že bych ho hned ochutnala.Je trochu smutný, nenechávejte ho samotného ve špíži
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA