Takový obyčejný všední den
13. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Čadová
13.4.2015 21:48
Závidím, že jste paní Soňo strávila krásný den na kole. Já jsem sluneční neděli proseděla v nemocnici na Bulovce, kde jsem 7 hodin čekala na jeden steh, protože jsem se sekla sekerkou. Příště si zavolám sanitu a budu hned ošetřena. Opilci mají přednost! Zda jsou Všechlapy u Nymburka, tak trochu tuto vesničku znám.
Alena Tollarová
13.4.2015 21:25
No to je konec! Teď teprve vidím, že se snímek jmenuje pro Alenu T! Díky :-)))
Hana Rypáčková
13.4.2015 21:22
Soňo, mám to taky tak, i s těmi prodanými zámky a ruinami.Všechny snímky jsou krásné, ale ten poslední.....Mňam
Alena Vávrová
13.4.2015 20:41
Soňo, sdílím tvé pocity z takového výletu na kole s foťákem na krku. Já ani nemusím přes tři vesnice :-). Včera mi na velký relax stačilo objet tak čtvrt jezera a vrátit se po staré silnici domů plná dojmů.
Alena Tollarová
13.4.2015 20:06
Soňo, můžu být Tvoje fanynka? Kvůli takhle pěkně prožitým a zdokumentovaným dnům přece stojí ua tp být na světě. A s dovolením si "ukradnu" Tvoje Všechlapy, že můžu, viď :-)
Zuzana Pivcová
13.4.2015 20:04
Kulturně-poznávací výlet na kole, to je mi nedostupné. Ty jsi zkrátka mnohostranně nadaná a podnikavá žena.
Hana Šorejsová
13.4.2015 19:37
Fotečky nemají chybu Soni, a článek napsaný v pohodově stráveném dni také ne . Díky a přeji hodně takových hezkých dní !
Marie Novotná
13.4.2015 19:07
Soňo,tak tohle snad není až tak úplně obyčejný den.Krásné fotky jsou toho dokladem.Moc hezky popsaný den.Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA