Jarní fotopříběh:
Putování s kamarádem
3. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
6.4.2015 17:55
Evi, určitě ! Vidíte, kolik lidiček na Vás myslí a drží pěstičky. Bude líp ! Pište a foťte, pak Vám to rychleji uběhne.....myslím na Vás.
Eva Krausová
6.4.2015 17:34
Hani, včera mi bylo ouvej, ale dnes chci zas věřit, že bude lépe, že přijde můj restart života, že se mi energie a síla vrátí zpět.Byly jsme dnes s Meginkou vyšupány, tak snad přijde zdraví,krása duše,energie...
Hana Šorejsová
5.4.2015 12:26
Evi, přeji Vám plný život, lásku a víru, že bude opět líp. Pokud věříme, nabudeme síly a energii, moc Vám to upřímně přeji !
Eva Krausová
5.4.2015 11:36
Marie,Dano a Lidmilko, děkuji za podporu. Bohužel nejde jen o zdraví ale...Lidmilko, čekám na lepší dny už příliš dlouho...S Lukášem si pomáháme navzájem,on to ví, často jsme jak jedna duše spojené nádoby s pohledem na život, přírodu a lidi. Proto vzniknul tento článek pro něj. O mém životě ale nyní rozhodují jiní a nádech lidství to nemá. Vy všichni si ale užijte svátky jara, já se dnes půjdu s Meginkou projít do přírody, snad naberu trochu energie...
Lidmila Nejedlá
4.4.2015 22:38
Evo, zase bude dobře, věř. Nejsi sama. Máš pejska, přátele doma i na íčku. A ten věrný hoch, co s tebou chodí na procházky si zaslouží, abys mu péči vrátila. Tak se dívej do budoucnosti s očekáváním lepších dnů plných sluníčka.
Dana Kolářová
4.4.2015 10:37
Paní Evo, přeji Vám, aby zdravotní potíže co nejdříve pominuly, slunce co nejdříve vysvitlo a mnoho krásných společných zážitků s fotografováním.
Eva Krausová
4.4.2015 08:45
Došlo k omylu nechtěně a má odpověď Zuzce je zde dvakrát...Zřejmě i vesmír cítí důležitost těchto slov, kdoví.
Eva Krausová
4.4.2015 08:35
Zuzanko, nádherně jste mne pohladila slovy na duši. Snad se stanou Vaše slova jakýmsi proroctvím a bude zas dobře. Potíž je v tom, že to není jen na mě, co bude dál, o mém dalším životě rozhodují bohužel jiní a lidství jim zdá se není zrovna blízké..., byť mi pomáhají lékaři, milá doktorka posudková Danuše H., jen ti, co by pomoci mohli "nevidí, neslyší", nejsem pro ně zřejmě lidskou bytostí, jen jakýmsi číslem, které by možná nejraději vymazali z tohoto světa...Možná teprve, když se vše stane minulostí, začne být zas dobře...Hezké velikonoce s lidmi kolem Vás se srdíčkem na dlani, jako máte Vy sama.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA