Jarní fotopříběh pohádkový
2. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.5.2015 13:35
Objevila jsem tvé dílko až teď a vůbec jsem netušila, jak krutě strádáš. Vzhledem k tomu, že v Poděbradech už ti bylo veseleji, věřím, že se nevítaný nájemník definitivně odstěhoval.
Anna Jordáková
6.4.2015 08:20
Moc pěkně popsané, trošku černý humor, ale tak akorát.:-) ,krásné čtení a výstižné fotky. Přeju jen zdraví a zdraví.
Hana Rypáčková
3.4.2015 18:38
Jistě ho tvůj smysl pro humor zničí...Jen tak na něj, potvoru nenechavou.
Marie Magdalena Klosová
3.4.2015 17:54
Milá Helenko,máte exkluzívní smysl pro humor! Jste úžasná!
Vydržte v tomto veselém rozpoložení a streptokoci nebudou stačit utíkat!Držím Vám všechny palce a přeji urychlený návrat zdraví nejen do obou končetin.Veselé Velikonoce ! mm
Eva Krausová
3.4.2015 17:51
Helenko, nádherně napsaný příběh pohádkový. Ano, člověk nesmí klesat na mysli ani v těžších, bolavých chvílích života-to jsme ostatně my Češi, neopouští nás humor, naděje,víra a to je dobře. Přeji brzké uzdravení.
Libuše Křapová
3.4.2015 11:33
Ahoj, Helenko, pohádky musí mít dobrý konec. Já to vím. Majdalénka ti vzkazuje, jestli nechceš zkusit česnekový elixír. Já jsem to brala tuto zimu a neměla jsem ani rýmu, natož tu letošní hnusnou chřipku.Třeba by se lekl i ten streptokok :-)))
Soňa Prachfeldová
3.4.2015 10:48
Helenko, to chudáčku zkoušíš, foukám Ti na bebí, hajzl jeden, na internetu jsme zahlédla dnes o česneku, že prý je to účinný prostředek proti stafylokoku, to bude asi podobné ,vše co je od koko . je na dvě věci. Držím vše co můžu, ať přijedeš a hlavně, ať se Ti to zlepší. Maminka s tím měla také problémy a dělala si vlastní měsíčkovou mast a pomáhala jí. Uzdrav se !!!
Olga Štolbová
3.4.2015 10:29
Helenko, zdravím. Koukej všechny ty léky řádně brát, ať se Ti ty Poděbrady podaří a vydaří. A co Tě to napadlo, hostit streptokoka? Přeju rychlé uzdravení a dobrou náladu, NEDEJ SE...*****
Dana Kolářová
2.4.2015 17:25
Helenko, přeji brzké uzdravení, abys mohla uskutečnit vše, co sis naplánovala.
Marie Foltýnová
2.4.2015 15:21
Mrcha streptokok.Ten dovede potrápit.Když vidím tolik léků,snad se některému podaří toho prevíta porazit.Což Vám ze srdce přeji.Veselá mysl půl zdraví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA