Jarní fotopříběh pohádkový
2. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
2.4.2015 13:59
Helenko, ty veselá babčo! Já netušila, že kvůli Tobě jelo do Bohumína celé NATO. Tak snad s jejich pomocí ten streptokok už navždy někde zmizí! (Vím, že žertu rozumíš). Vítám Tvůj nápad - bolest proměnit v zajímavé aranžmá. Jinak Ti přeji brzké uzdravení a ať Tě nic netrápí!
Růžena Antlová
2.4.2015 12:37
Ne,ne Evičko já mám jiný problém schází mi jen kus střeva ta bolavá noha na fotce a jarní pohádka patří Helence !!!!!!!!!
Eva Mužíková
2.4.2015 11:45
Růženko, také mám docela dobré zkušenosti s koloidním stříbrem. Je to prý všelék, tak bys jej mohla zkusit. Smekám před Tvým přístupem, přeji z celého srdce, aby se Ti boj s tímto zdravotním problémem, podařil vyhrát.
Alena Vávrová
2.4.2015 11:13
Helenko, bojuj a nedej se tomu prevítovi! Vidíš, i Zuzka ti doporučuje koloidní stříbro. Držím dál palce.
Zuzana Pivcová
2.4.2015 10:26
Helenko, pohled na podobnou nohu jsem nedávno zažila a není z toho dobře, ale věřím, že už se to lepší. Moc Ti to přeji a doporučuji koloidní stříbro, užívat vnitřně i natírat. Obdivuji Tvou sílu, žes to dokázala i s humorem podat. Většina lidí by se z toho složila, což se ani nedivím.
Růžena Antlová
2.4.2015 10:18
Helenko Helenko to tě moc lituju vypadá ta noha fakt děsivě . Jak je vidět dokážeš i přez všechny trampoty nemocné nohy být tak jak tě znám veselá a to je asi ten nejlepší lék na poražení toho strepkokoka. Z pohádek jsme fakt vyrostli ale pevně věřím že i tahle tvoje jarní pohádka nakonec dopadne dobře. Držím palce !!!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA