Moje energie: Knihy, stromy,
kolo aneb Souznění s přírodou
3. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
28.3.2019 20:27
Danuško, ráda jsem si přečetla, co mi před lety uniklo. Jsem na tom velmi podobně, jen bez té kočky na klíně. Ať tvé "nabíječky" bezvadně fungují i nadále a naplňují tvou duši radostí.
Soňa Prachfeldová
28.3.2019 18:01
Danuško, jsem ráda, že co mi uniklo tehdy, jsem si přečetla nyní. Mluvíš mi z duše a ty stromy, ba i keře, mám ráda všechny. Krásné.
Dana Kolářová
6.4.2015 07:09
Děkuji, Alenko a bylo to moc hezkých pár dní "souznění s přírodou", také si často vzpomenu. Hezké jaro.
Alena Vávrová
5.4.2015 20:08
Dani, nad tvým článkem jsem moc vzpomínala na to, jak jsme si spolu užívaly těch pár dní "souznění s přírodou" tady u nás na severu. Krásně jsi to napsala a blahopřeji k ocenění v soutěži.
Jaroslava Handlová
5.4.2015 15:57
Danuš, Tvoje souznění s přírodou sdílím. Proto i já se obklopuji těmito zdroji. Také čerpám z dubů, které stojí na cestě u naší chaty (ale i dalších stromů). A jak krásně se na lavičce pod stromy čte... Přeji Ti krásné Velikonoce i jarní dny.
VANDA Blaškovič
5.4.2015 08:45
Milá Dano, doháním, co jsem nestačila přečíst... Z Vás ta energie sálá. Sympatické, moc!
Hana Šorejsová
4.4.2015 17:45
Dano, Vaše vyznání je upřímné a krásné. Také miluji knihy a přírodu a snažím se vést k tomu i má vnoučata. Díky !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA