Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libuše Křapová
2.4.2015 21:46
Tak jaro je v čudu :-(((( Evi, teď jsi mi připomněla, že jsem už pře třemi dny viděla čápa v hnízdě. Přešlapoval tam ale, jako by mu mrzly nohy, chudákovi
Eva Mužíková
2.4.2015 18:51
Také bych to opravdové jaro uvítala. Dnes mne napadlo, jestli už nesedí na vejcích ptáci... to je ale asi brzo. Naděždo, rozkvetlá hortenzie mne namlsala, asi si udělám radost...
Růžena Antlová
2.4.2015 10:33
Jaro je jak je vidět zatím jen u vás v domě. U nás na Moravě to bylo stejné a dnes sice bez větru ,ale nachumelilo se toho zase spoustu dokonce i voda ve výběhu u slepic byla zamrzlá i pod rynou ve vaně. Dnes je zelený čtvrtek ale je všade bílo,zelené kopřivy jsou pod sněhem takže špenát vystřídá segedín
Zdenka Jírová
1.4.2015 22:59
Trochu jsme se namlsali několika dny v březnu a já , hloupá věřila meteorologům, že Velikonoce budou příjemně teplé a slunné. Tak zase nic. Já mám alespoň jaro doma v podobě kvetoucích amarylis, bílé a červené.Kde jsi, jaro, kde jsi?
Zoja Sedláčková
1.4.2015 18:38
U nás jsme se do zasněžené přírody probudili dnes ráno. Ale už je po sněhu a dokonce celé odpoledne svítilo sluníčko. A doma mi krásně kvete klívie a ještě dlouho bude. Vyrážejí další "šlahouny" s květy.
Hana Rypáčková
1.4.2015 15:37
Děkuji.Tam se nějak hádali o sjezdovku a snad to ochránci uhájili...Slyším na i Hanku Banku..../bydlela jsem v bance/
Příští týden asi taky koupím hortenzii, mám tři, vždy je dám na zahradu....
Naděžda Špásová
1.4.2015 15:13
Omlouvám se za překlep. Info je samozřejmě pro Hanku.
Naděžda Špásová
1.4.2015 15:11
PS. Ještě máme na balkoně borůvku, která je už po odkvětu, takže snad budeme brzy sklízet. Jen potřebujeme sluníčko.
Naděžda Špásová
1.4.2015 15:07
Fotky jsou z 31.3.15. Hortenzie jsou zakoupené v sobotu a levandule minulý týden v Tescu. Jinak koukám na Střížák. To je info pro Banku.
Dana Kolářová
1.4.2015 14:32
PS
A krásné rozkvetlé hortenzie.
Načíst starší příspěvky