Královna kamélie (von Pillnitz)
1. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
3.3.2016 16:51
Protože je tu doba, kdy krokusy zase kvetou a kamélie se chystá ukázat svou nádheru, napadlo mě vrátit se k loňskému článku. A ejhle, nejsou tu žádné fotky. A byly ... asi zmizely při "převratu" íčka na nový kabát. Takže jedině do galerie fotek ...
Zdenka Jírová
8.4.2015 00:44
To je nádhera! Pillnitz není daleko, snad přesvědčím rodinu , abychom si udělali výlet za krásou.
Miroslav Štorch
1.4.2015 21:15
Pěkný cestopisný článek i krásné snímky. Naše dcera studovala na německém gymnáziu v Pirně u Drážďan, a tak jsme na zámku Pilnitz také několikrát byli na návštěvě. Díky za připomínku krásného místa a přírodních krás.
Marie Magdalena Klosová
1.4.2015 19:36
Díky za pastvu pro oči.Krokusy v takovém množství - to je nádhera.A samozřejmě smekám před královskou výsostí.
Jaroslava Handlová
1.4.2015 19:17
Alí, to je nádherná jarní fotoreportáž, škoda, že ne soutěžní!!!
O té kamélii jsem již častokrát četla, ale dosud jsem se na ni nikdy nebyla podívat. Udělala jsi zámku Pillnitz tu nejlepší reklamu, jak článkem, tak zdařilými fotkami.
Eva Mužíková
1.4.2015 17:49
Ali, to je nádhera. Díky tomuto portálu se dozvídám o tak krásných místech, o kterých jsem ani neslyšela. Kamélie je nádherný keř a v takové velikosti to musí být v době plného květu pastva pro oči. O krokusech ani nemluvím, tam bych si asi sedla a čučela a čučela a fotila a fo......Díky moc za krásný text i fotky...
Eva Balúchová
1.4.2015 16:25
Alí,tos měla krásný výlet!Kamélie jsou nádherné.Já mám doma už třetím rokem,pokaždé měla jedno poupátko pokaždé je někdo omylem ulomí.Tak zase musím rok čekat.
Obvod 35 metrů!To bych chtěla vidět.A ta louka plná krokusů je taky nádherná.
No a protea, to je též moje oblíbená květina.
Díky za krásné fotky z míst,kam se nedostanu.
Hana Šorejsová
1.4.2015 12:58
Kamélie je opravdu krásná, připomnělo mi to keře kameliíí z Austrálie. Camellia byla už v roce 1753 objevena Carl Linnéem a pojmenována na počest českého botanika Georga Kamela, který působil v 17. století jako jezuitský misionář na Filipínách. To mám dodnes zapsáno v deníku z australské botanické zahrady v Sydney i v Mlebourne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA