Moje energie: Holka nevyzpytatelná
2. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
24.4.2015 09:22
Paní Marie, zůstávám v úžasu nad Vaší fantazií a dokonalostí převyprávění pocitu "vrtkavosti ženské energie". Je to skvostně napsané, energií nabitý sloupek na první stránku jakéhokoliv magazínu. Nádhera! Ať těch "náhrobních kamenů elánu" máte v životě co nejmíň. ♥
Dana Kolářová
2.4.2015 17:24
Pěkné. Přeji Vám, aby vás energie nikdy neopustila a držela se nejen jedním drápkem.
Marie Foltýnová
2.4.2015 14:48
Paní Marie,jsem na tom asi podobně jako Vy,protože jsem narozená ve znamení Vah.Jako na houpačce.Moc na mě působí počasí.Sluníčko zažene všechny chmury a spraví náladu.Nad vodou mě drží moje rodina a moje čtyř hodinová pracovní doba .Potřebuji styk s lidmi a pohyb.Hezky to napsal pan Miroslav.Je třeba stále se na něco těšit.Když jsem doma,těším se do práce a v práci se zase těším domů,na manžela ,dceru a vnučky,které denně příjdou na kus řeči.Moc hezky jste to napsala.
Marie Magdalena Klosová
2.4.2015 14:10
Děkuji všem,kteří se cítí být spřízněni s mou energií a ujišťuji vás všechny,že jste mě opět energeticky posílili.Vaše mm
Zoja Sedláčková
2.4.2015 11:16
Myslím, že s mojí energií je to podobně. Jen bych to tak krásně jako vy napsat nedokázala.
Zuzana Pivcová
2.4.2015 07:43
Je dobře, když člověk umí energii nejen správně načerpávat a využívat pro sebe, ale i rozdávat. A to se Ti daří!
VANDA Blaškovič
2.4.2015 07:38
Dobré raníčko! Magdaleno, je štěstím, když kolem sebe šíříš tak příjemnou energii! Je to cítit i po síti...:)) Moc ráda se s Tebou osobně setkám. A je jedno či na pevnině nebo na moři....ve Francii, Chorvatsku či v ČR v Poděbradech! Každopádně jsi můj člověk. Cítím, že toho máme hodně společného. Moře, cestování, lásku.....Víš, že jsi mne inspirovala k napsání článku? Přehlédla jsem vypsání takového krásného tématu. Už se na tu divošku energetickou těším, jak ji zpracuji a usměrním do slovíček. Přeji nejen Tobě MM, krásný den. A děkuji za poslanou energii...:))) stojí to za to, chytla jsem si ji!...:))
Miroslav Štorch
1.4.2015 23:13
Hezky napsané. Psychologové doporučují se dlouhodobě na něco těšit. Třeba na dovolenou u moře, nebo na vysokohorskou turistiku - pokud vás do toho jen nenutí někdo jiný, pro koho je to potěšení. A kdo má ještě pracovní týdny, tak k mu k radosti stačí výlet o víkendu po Česku.
Soňa Prachfeldová
1.4.2015 23:08
I když se říká , že s přibývajícím věkem energie je slabší, ve Vašem případě to neplatí. Špatné události - špatná energie , dobré události - dobrá energie. Mějme všichni více té dobré ! Skvěle popsáno paní mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA