Duben, nebo jenom Apríl?
31. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
1.4.2015 06:45
Také jsem se snažil o aprílové žertíky. Ale 1. dubna jsou všichni ve střehu a každou kulišárnu mi prokouknou. Zjistil jsem, že jiný den, třeba někdy v srpnu, je na provádění různých legrácek vhodnější.
Marie Foltýnová
31.3.2015 23:03
Hezký článek.Aprílem nikoho nevyvádím,protože by to na mě každý poznal,že se směji.Ale nechala jsem se už několikrát nachytat.A co se týká našich komiků,tak Partičku nemusím,ale líbí se mi pořady Aleše Cibulky.Zve si do studia různé hosty a je u toho vždy hodně legrace.I v rozhlase uvádí pořad Tobogan,který dříve uváděl Tomáš Sláma.Také tento pořad se mi líbí.
Elena Valeriánová
31.3.2015 22:37
Pani Zdenko a já jsem si myslela, že jsem nějaká divná když se u Partičky nesměju a připadá mi to více než trapné. Jsem ráda, že nejsem sama.
Zdenka Jírová
31.3.2015 20:51
Váš příspěvek je výborný. Ve všem s Vámi souhlasím. Stáváme se škarohlídy.Nedávno se jeden moderátor ptal mladšího herce, zda máme v současné době nějakého komika v řadách herců? Došli k poznání, že nemáme. Co nám naprosto chybí, je inteligentní humor pana Wericha, Horníčka, Sováka a řady dalších , bohužel již nežijících "pánů komiků". Současný bezduchý humor stylu Partička mně opravdu nerozesměje.
Hana Rypáčková
31.3.2015 18:59
Náš nebožtík děda Vojtěch se narodil mezi těmi mizery-21.4.
Letošní konec března je opravdu aprílový...
Zítra si dám pozor, ale stejně mě někdo nachytá....Ale budu obezřetná.Díky za upomínku.
Jana Šenbergerová
31.3.2015 18:44
Moc hezké čtení do březnového ochlazení. Počasí má dnes ovšem náskok a je vzorně aprílové. Nebeská louka je plná bílých beránků, aby je vzápětí vystřídali šedí vlci vzápětí následováni zlatým kuřátkem. Jen se trochu rozkouká a popoběhne k západu, už je vystřídáno duchnou, kterou asi někde natřepávají andělé při velikonočním úklidu, a protože už je asi chatrnější, sype se z ní peří, co na zemských loukách leží. Z vyhřátého domova se na to moc hezky kouká, ale venku až pod kůži fouká. Proto si tu v teple sedím a čtu.
Můj vnuk se také narodil 22. dubna. Kdyby tu prvního byl, určitě by mě aprílem z míry k smíchu vyvedl. Možná se mu to povede i mobilem. :-)
Soňa Prachfeldová
31.3.2015 18:34
Pane Libore, Vaše povídání je tak hřejivé a hezké. A vzpomínky opravdu jsou součástí našeho života , člověk jaksi vzpomíná jen na to hezké /to ošklivé pustíme do vesmiru/ , také mi zemřel milovaný manžel, už je to 8 let, mám 3 syny a doma dva boxery, musím počítat, ano už 40 let jsou věrnou součástí mého života.Zítra toho Apríla na někoho zkusím :-)
Jaroslava Handlová
31.3.2015 15:06
Zdravím haf, haf. To proto, že jsme měli také boxera, který se uměl postarat o šťastné a humorné chvíle. Pak mám ještě manžela, který se narodil 22. dubna (přesně jako Dingo) a sdílím s ním legrácky již 50 let. Letos budeme mít zlaté jubileum (až v červenci), ale je pravda, že aprílové žertíky už se jaksi vyčerpaly, jak u nás doma, tak všeobecně! HAF
Radovan Cakl
31.3.2015 13:05
Libore, dobrá připomínka Apríla. Moc se mi vyvádění nedařilo (tedy Aprílem) a spíš jsem byl víc nachytáván. Ale hlavně, že bylo veselo. Teď se mi zdá všude moc vážno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA