Moje energie: Les aneb
Po mravenčích stezkách
31. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
1.4.2015 18:54
Co jsme se přestěhovali do Pošumaví, díváme se na les z okna a nemáme do něj dál než dvě stě metrů. Také tam ráda chodím, sama i s vnoučaty.
Marie Magdalena Klosová
31.3.2015 23:10
Les je jako chrám.Otevírá lidem oči a duši.A jednotlivé stromy jsou velkými dárci léčivé energie.Krásná procházka.Díky.
Zuzana Pivcová
31.3.2015 21:17
Les je pro mě úplná symfonie. Bohužel nemám moc příležitostí se tam dostat a navíc se v jižních Čechách dost obávám infikovaných klíšťat. Jednou jsem pozorovala mravence na dovolené na ostrově Rhodos, Bydlela jsem v dost venkovském hotýlku a Řek mi jednoho časného rána takřka u pokoje posekal pole. Objevila jsem mravence, jak neskutečně dlouhou stezkou nosili zrní do mraveniště. Vydržela jsem je dobu pozorovat. Tehdy mě napadlo: Proč já vlastně nejedu někam do přírody u nás? Tohle mi musel ukázat až Rhodos?
Zdenka Jírová
31.3.2015 20:56
Děkuji všem za příznivé přijetí mého vyznání lesu.Jsem ráda, že je tolik souznělých duší s tou mojí.
Eva Mužíková
31.3.2015 19:25
Zdeno, kdybych mohla při čtení zavřít oči, úplně bych byla vtažena do Vaší procházky... Les miluji a tady v Liberci si jej užívám dennodenně plnými doušky
Soňa Prachfeldová
31.3.2015 18:47
Krásné vyznání přírodě. Myslím, že jsem kdysi byla lesní žínkou. Mám chuť se v lese tančit, zpívat, dýchám s ním. Moc hezké Zdenko :-)
Naděžda Špásová
31.3.2015 18:18
Hezky napsáno. Myslím, že jen naprostému ignorantovi ( a není jich málo) les nic neřekne. Podobně jako vás i mě les nabíjí. Houby jsou velkou vášní naší rodiny. Jezdíme na podzim do Splavů a jednou se nám stalo, že jsme tam s dcerou byly naprosto samy. Ten zážitek byl skvostný o houbách nemluvě. Přeji hodně krásných procházek.
Jana Šenbergerová
31.3.2015 17:53
Les mám tak hluboko pod kůží, že mi stačí zavřít oči, abych se v něm osvěžila na těle i na duchu. Díky vám, Zdenko, jsem ani nemusela zavřít oči, aby mě obklopil svou vůní, šuměním stromů, bubláním potůčků, zpěvem ptáků i bzučením hmyzu. Nejlepší nabíječka, jakou znám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA