Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit

Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit

28. 3. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Také dávám 1. A jsme zase u toho, jak každý chápe "volný čas". Pro Jarku to je sport, tak to tak řeší, asi jako u sebe jsem slyšela, že když jezdím na motorce, tak přece nebudu chodit v sukni.
Júlia Vonásková
horší už snad nebude,panebože....kde je spravedlnost....
Jana Záhlavová
Dobrý večer, původně jsem do této soutěže nechtěla vůbec zasahovat, ale když tady čtu ty trapné komentáře zhrzených účastnic, tak jdu do toho: Jarko, máte u mě jedničku: 1
Alena Tollarová
Dávám 2. Jaroslavo, je co hodnotit. Přece splňujete zadání soutěže, když představujete oblečení pro volný čas, který trávíte sportem. Mně se moc líbí Vaše bundička. Ta dvojka je kvůli celkovému výrazu. Možná byste mohla zkusit trochu zvolnit a netrávit svůj volný čas jen sportem. Nezlobte se na mě kvůli tomu, prosím.
Eva Balúchová
Bundička se mi moc líbí,zbytek klasika. 2-
Hana Šorejsová
Hodnotím : 1 Má přezdívka zde je "sporťačka", a moc Vám to sluší, nic si z toho nedělejte. Vypadáte skvěle.
Alena Várošová
Za mne 4-a to že má tak pěknou vnučku. To snad ne,paní Jaroslava není můj šálek kávy.
Jaroslava Lutovská
Ja dekuji za hodnoceni. Cekala jsem to . Vymykam se zazitemu trendu naší vekove kategorii, ale vůbec mi to nevadi. Myslim , ze zaslu outfit, který zaujme i zname navrhare. Pouze jsem asi nepochopila zadani souteze. Vedela jsem , ze na mem outfitu není co hodnotit. Zde je na prvním miste obleceni odpovídající veku, a to je spatne. V zadnem pripade se nechci kvalifikovat do sfery dobře oblecenych starych dam. Takze dekuji, nebylo co hodnotit
Júlia Vonásková
3- velká nuda

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%