Velká módní soutěž:
Já a můj outfit
28. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
28.3.2015 11:53
P.S.-posez v šatech na zemi není vůbec vhodný, snad jen kdyby to bylo v létě venku na trávě v zeleni, pak možná ano. Ale není to vhodný pro tento model styl fotek prostě.
Eva Krausová
28.3.2015 11:48
Boty i kabelka k sobě barevně ladí, nevadí mi ani, že je paní Marta trochu asi boubelka, nicméně dávám za 3.Foto č.2+6 se mi nelíbí, není uvolněné.
Jaroslava Handlová
28.3.2015 11:27
Hodnotím 2-
Ani tak hezká žena, jakou paní Marta je, by to neměla s barvičkami přehánět. Šaty krásné, rudé rty a nehty také krásné, ale ne takto dohromady!
Alena Várošová
28.3.2015 11:24
Pane Cakl,v tomto případě se jedná o tržní ekonomiku? Nezáleží výrobci,jak v tom bude žena vypadat,ale hlavně,že se bude toto výrazné zvoží dobře prodávat. Kvalitní materilál,nápadný dizajn a to jsou žně.
Radovan Cakl
28.3.2015 11:04
Dávám 2
Z pohledu muže je paní Marta "ženská krev a mlíko", za kterou se rád ohlédne. Souhlasím s paní Táňou, že vzor a barevnost není pro modelku nejvhodnější. Zároveň se ale ptám: Kde byli odborníci, když se tento model V TÉTO VELIKOSTI schvaloval a zadával do výroby? A určitě to není model z tržnice! Co si má žena s takovouto postavou koupit, když jediné, co v její velikosti sežene, není pro ni z pohledu stylistky vhodné?
Alena Tollarová
28.3.2015 10:57
Za mne 2.
Paní je pěkně ostříhaná, nalíčená, vybrané barvy jí velmi sluší. Ta 2 je za nabarvené nehty, které sice ladí se rtěnkou, ale přijde mi to už příliš kontrastní se šaty, ale hlavně za prstýnek na každém prstu.
Elena Valeriánová
28.3.2015 10:54
2-
Pani Marta má krásný úsměv, veselé oči a moc pěkný účes. Šaty jsou pěkné, jen na její postavu trochu velký a nápadný vzor (já bych je taky nemohla), taška a botičky, šperky - až moc. Fotky mohly být propracovanější.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA