Václav Neckář s bratrem Janem. FOTO: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, commons.wikimedia
Václav Neckář: Mé písně zase dostaly nový život
28. 3. 2015Málokterému zpěvákovi se podaří, aby vznikl muzikál složený výhradně z jeho písniček. Jemu ano. Muzikál Mýdlový princ se skládá z jeho skladeb.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
28.3.2015 23:57
Je to zpěvák, kterého miluji od jeho začátků. Vždy byl velmi oblíbený a zůstal dodnes.Přeji ještě hodně plodných let.
Eva Balúchová
28.3.2015 20:00
Už jsem tě tu vyhlížela (Alenu T.).Pamatuji si Neckáře už od jeho začátků.Však jsem při jeho písničkách vyrůstala,chodili jsme na jeho koncerty.
Jsem ráda,že se mu návrat na podia vydařil,má kvalitní písničky,přeji mu pevné zdraví.
Alena Tollarová
28.3.2015 19:48
Kdo už mě z i60 trochu zná, tak ví, jak jsem ráda, že se tu objevil tento článek a že jsem první, kdo k němu píše komentář. Vaškovi moc a moc fandím, muzikál mu ze srdce přeju a těším se, až zase bude vystupovat někde poblíž. Je to veliký bojovník a plné sály svědčí o tom, že jeho písničky se stále líbí. A dodávám, že písnička Andělé strážní se už několik týdnů drží na špici hitparády rádia Bonton a kdo chce, může pro ni hlasovat: http://www.radiobonton.cz/cs/chart_.shtml. Tak se prosím snažte, ať si to krásné 5. místo udrží i v nadcházejícím týdnu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA